Zobacz pełną wersję : zawiesznie supersport
Witam ,jestem tu nowy wiec witam wszystkich :) . Mam pytanie ,chce zakupic zawieszenie kompletne ale nie mam zielonego pojecia czy bedzie pasowac ,czy moglby mi ktos poradzic ? moja honda to civic 1.5 92r EG4 z gory dziekuje . POZDRAWIAM
http://allegro.pl/zawieszenie-sportowe-supersport-honda-civic-v-i-vi-i2957658883.html
supersport to fajny zawias ale ten, jeśli był użytkowany w civicu 6 to u Ciebie dochodzi zmiana tulejek w wahaczu poprzecznym z tyłu tym przy widełkach amora. Nie widze fotek ale zakładam że to nie gwint-mimo to cena dość zastanawiająco niska..
To nie jest gwint. Kiedys byl taki sam zestaw do kupienia na forum civic6g( moze to ten sam, tylko znowu zmienia wlasciciela ;) ) komplet amor i sprezyna z jednej firmy bedzie fajnie wspolgrac. I jesli to jest ten komplet, ktory byl juz na sprzedaz chwile temu, to obniza -60/-60. Mialem na niego chrapke, ale uciekl mi z przed nosa i kupilem cons innego