Zobacz pełną wersję : Seryjna nawigacja ep2.
Panowie am takie pytanie. Czy orientuję się ktoś jak to było z seryjną nawigacją w ep2? Czy w ogóle była tak wersja wyposażenia i jak z możliwością wgrania map na Polskę? Będę wdzięczny za odpowiedź ponieważ interesuje mnie to auto http://moto.allegro.pl/civic-1-6i-sport-navi-oryginalny-lakier-95-tys-km-i2946438334.html gość mówi, że navi jest seryjne tylko mapy są Europe zach. Dzięki za odpowiedź.
była nawigacja jako opcja więc można było doposażyć, dokładnie taka jaką ma wmontowane to auto ale cena trochę niska jak za polifta 1.6 silnik, rok 2005 i 95 tyś przebiegu coś jest nie tak radze dokładnie sprawdzić auto przed ewentualnym zakupem bo takie zdrowe egzemplarze z końca produkcji to cena 24~ 25~ tyś stoi
Dokładnie jak mloodzian pisze, taka sama navi była też w CR-V więc może być też wsadzona z tego, co do dogrania map musiałbyś poszukać na necie ale wydaję mi się że gdzieś czytałem o takiej możliwości, jak znajdę to podeślę linka. A co do auta to dokładnie ten przebieg i rok produkcji to cena jak wyżej ten na pewno robiony miał przód, może nie dużo ale brak halogenów i kiepskie pasowanie przodu i lewego błotnika więc dobrze trzeba się przyglądnąć :)
Dzięki za cenne uwagi. Właśnie coś mi nie pasował ta lewa strona i przyznam się że nie zauważyłem że nie ma halogenów:P wstyd.
ale przycisku od halogenó tez nie ma więc albo ktoś ogarnięty albo po prostu nie było, wystarczy sprawdzić po wiązce czy były bo na pewno wiązki nikt nie usuwał :)
Każdy sport miał halogeny z przodu fabrycznie i przełącznik również jest na manetce ze światłami/kierunkami a do tego kierownica już się świeci więc przebieg obstawiam na większy no chyba że jeżdżone tylko po mieście (niemcy-rzadko spotykane). Ale to nie ten temat więc nie ma co się tu rozpisywać. Jak chcesz wiedzieć więcej o VII EP to wejdź sobie na forum www.ep-klub-forum.pl :P
PS. Mam nadzieję że żaden mod mnie nie zje za to :P
Nie zgadzam się że przelącznik od halogenów jest na manetce fabrycznie no może w polifcie ja mam przedlifta i jest koło sterowania lusterkiem.