PDA

Zobacz pełną wersję : Seryjna nawigacja ep2.

Jasin
23-01-13, 18:38
Panowie am takie pytanie. Czy orientuję się ktoś jak to było z seryjną nawigacją w ep2? Czy w ogóle była tak wersja wyposażenia i jak z możliwością wgrania map na Polskę? Będę wdzięczny za odpowiedź ponieważ interesuje mnie to auto http://moto.allegro.pl/civic-1-6i-sport-navi-oryginalny-lakier-95-tys-km-i2946438334.html gość mówi, że navi jest seryjne tylko mapy są Europe zach. Dzięki za odpowiedź.

mloodzian
23-01-13, 19:55
była nawigacja jako opcja więc można było doposażyć, dokładnie taka jaką ma wmontowane to auto ale cena trochę niska jak za polifta 1.6 silnik, rok 2005 i 95 tyś przebiegu coś jest nie tak radze dokładnie sprawdzić auto przed ewentualnym zakupem bo takie zdrowe egzemplarze z końca produkcji to cena 24~ 25~ tyś stoi

walec7_7
23-01-13, 20:07
Dokładnie jak mloodzian pisze, taka sama navi była też w CR-V więc może być też wsadzona z tego, co do dogrania map musiałbyś poszukać na necie ale wydaję mi się że gdzieś czytałem o takiej możliwości, jak znajdę to podeślę linka. A co do auta to dokładnie ten przebieg i rok produkcji to cena jak wyżej ten na pewno robiony miał przód, może nie dużo ale brak halogenów i kiepskie pasowanie przodu i lewego błotnika więc dobrze trzeba się przyglądnąć :)

Jasin
25-01-13, 09:20
Dzięki za cenne uwagi. Właśnie coś mi nie pasował ta lewa strona i przyznam się że nie zauważyłem że nie ma halogenów:P wstyd.

mloodzian
25-01-13, 09:26
ale przycisku od halogenó tez nie ma więc albo ktoś ogarnięty albo po prostu nie było, wystarczy sprawdzić po wiązce czy były bo na pewno wiązki nikt nie usuwał :)

walec7_7
25-01-13, 12:21
Każdy sport miał halogeny z przodu fabrycznie i przełącznik również jest na manetce ze światłami/kierunkami a do tego kierownica już się świeci więc przebieg obstawiam na większy no chyba że jeżdżone tylko po mieście (niemcy-rzadko spotykane). Ale to nie ten temat więc nie ma co się tu rozpisywać. Jak chcesz wiedzieć więcej o VII EP to wejdź sobie na forum www.ep-klub-forum.pl :P

PS. Mam nadzieję że żaden mod mnie nie zje za to :P

Radek82
26-01-13, 22:36
Nie zgadzam się że przelącznik od halogenów jest na manetce fabrycznie no może w polifcie ja mam przedlifta i jest koło sterowania lusterkiem.