Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : czesci z poliftowego sedana do poliftowego coupe

domynyk86
21-01-13, 11:06
czy czesci typu:maska,blotniki przednie,zderzak przedni,lampy przednie,wzmocnienie czolowe z sedana poliftowego pasuja do coupe poliftyowego?? z gory dzieki za info

richie87
21-01-13, 22:25
wydaje mi się że tak bo ja ostatnio brałem cały przód od sedana 01 do coupe 01 i wszystko było plug n play więc pewnie w poliftach jest analogiczna sytuacja

domynyk86
21-01-13, 22:39
no wlasnie tez mi sie tak wydawalo bo wizualnie przod maja ten sam,roznia sie tylem ale jak dzwonilem do japan caru i sie pytalem o pas przedni to mi powiedzieli ze niby nie pasuje dlatego myslalem ze tu sie czegos dowiem od forumowiczow,ale generalnie cala blacha z przodu powinna pasowac???

domynyk86
22-01-13, 10:41
a jak wyglada sytuacxja z pasem przednim??pasuje z poliftowego sedana do poliftowej coupe?????pomocyyyyy:)

richie87
22-01-13, 23:56
wiesz co ja też dzwoniłem do sklepu coś jak inter cars bardzo duży i mi mówili że po nr kat nie pasuje nie podejdzie a było zupełnie inaczej,numery numerami a konstrukcja i tak swoje:P według mnie cały przód do szyby powinien podejść bo tył to wiadomo że inny,jak ja brałem pas to od sedana i do coupe było ok:)

domynyk86
23-01-13, 00:12
ok dzieki za pomoc.Chyba zaryzykuje i wezme tamten pas no chyba ze masz jakies namiary na kogos kto sprzedaje czesci do hondy i bedzie mial pewnosc ze bedzie to wszystko pasowac?:)

richie87
23-01-13, 12:28
ja biore części od 2 gości do hanek jeden z krk drugi poznań tylko że jak ori nawet używki to zapłacisz duuuzo więcej niz zamienniki,np mój pas kosztował troche ponad 100zł a ori z 3-4 stówy...:/