Zobacz pełną wersję : Ogrzewanie Vgen 92-95 D13b2
Slabo dziala mi ogrzewanie wiecie co moze byc przyczyna w D13b2??
macie moze fotki gdzie sa przewody do ogrzewania pozdrawiam i czekam na jak najszybsza odpowiedz pzdr
po co zakładasz ten sam temat w kilku działach????????????
juz pisałem wczesniej-szukaj: termostat
heh rozmawialem z kolega ktory ma golfa 2 i mial podobny przypadek to jakas kratkie czy cos tam wyciagnol i przewody polaczyl bez tej kratki zapala auto i juz grzeje
:aloha:
No ale zauważ, że Ty jeżdzisz Hondą, a nie jakimś Golfem. Chociaż zawsze możesz jeszcze zmienić, bo przecież w przypadku Golfa wszystko wydaje się prostrze.
Napisali Ci, ze termostat, a Ty sie zastanawiasz jak to zadrutować, zeby lepiej grzało. Jak nie chcesz termostatu wymieniac, to moze znajdź jakiś wielki karton i go wkomponuj za zderzak, tak, zeby dokładnie chłodnice zastawić ;)
Przepraszam za OT.
Głupie pytanie. Jesli właczony ogrzewanie to powoduje wzrost zuzycia paliwa, a czy nie. Wiem klimatyzacja ma zawsze wzrost zuzycia. Pozdrawiam!
Minimalnie tak. Jeśli włączysz ciepły nawiew na zimnym silniku, to już wyraźniej to zauważysz.
heh rozmawialem z kolega ktory ma golfa 2 i mial podobny przypadek to jakas kratkie czy cos tam wyciagnol i przewody polaczyl bez tej kratki zapala auto i juz grzeje
dlaczego szukasz dziwnych rozwiazań jak mozesz za 50zł zastosować prawidłowe?????????
Minimalnie tak. Jeśli włączysz ciepły nawiew na zimnym silniku, to już wyraźniej to zauważysz.
nie takie tam znów znaczne... takie jak w zimie-spoeodowane dłuzszym czasem pracy ssania a przez to zwiekszonymi obrotami co jak wiadomo wiaze sie z wiekszym zuzyciem paliwa...