Zobacz pełną wersję : Crome opis programu
Może znajdzie się jakaś osoba która opisze programik Crome , jego poszczególne funkcje itd. , wiem ze jest to opisane mniej więcej na pgmfi.org ale nie każdy kuma po angielsku szczególnie jakieś tam techniczne sprawy więc jak ktoś się znajdzie taki to niech zrobi opis dla Polskich Hondziarzy , jest tam tez opis przerobienia kabla i podpięcia komputera do laptopa wiec można było by i to translate na polski jeżeli temacik w złym miejscu i jest gdzieś taki to do śmietniczka ...
niektórzy używają crome za pieniążki, nie wiem , czy ktoś bedzie chciał opisać coś, z czego ma pieniądze, żeby inny mu je odebrał ;)
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=22301
No rozumie że ktoś na tym zarabia ale po opisie programu nie każdy będzie zakładał firme tuningową po to żeby wygryźć tych którzy to już robią , Furious czytałem twój post ale opisujesz tam bardziej jak przerobić komputer żeby korzystać z programu niż to co możemy zrobić w nim samym tzn ustawienia itd. , ale jeżeli nikt nie zrobi opisu to się nic nie stanie przecież zresztą tak jak pisałem wszystko jest na pgmfi.org z tym że w języku english pozdro
skolopendra
04-11-07, 13:11
opisze programik Crome
poszukaj w sieci P2P widziałem kiedyś taki opis :)
wiec naucz sie jezyka angielskiego
znam angielski mniej więcej ale nie techniczy ze tak powiem i najlepiej napisać naucz się jak się naucze to przynajmniej opisze tu ten programik ....
UP piszcie co wiecie ciekawi mnie ten temat :) jestem rowniez zainteresowany :) <piwo>
nikt ci nic nie napisze , bo ktoś mośe na tym stracić KASE , to się nazywa samolubstwo w języku polskim a jak chcesz coś poczytać w języku angielskim to wejdź sobie na stronę www.pgmfi.org , tutaj nic sie nie dowiesz ...
nikt ci nic nie napisze , bo ktoś mośe na tym stracić KASE , to się nazywa samolubstwo
Do kogo ten tekst? Nikt tutaj nie ma obowiazku Ci odpowiadac, jest to tylko dobra wola forumowiczow, zbastuj troche chłopaku bo chyba sie zagalopowałes!
greknov, po co jestes na tym forum ? to tez wydawaj kase a nie czytaj
może i mnie poniosło zdarza się , mellucci nikt nie mówi że nie chce wydawać kasy i chciałem Furious miałeś niedawno aukcje na allegro pisałem do ciebie z zapytaniem ile byś chciał za przerobienie samej mapy i wysłanie mi jej na e-mail lub już na układzie ale nie otrzymałem od ciebie żadnej odpowiedzi wiec założyłem ten post i chciałem się co nie co dowiedzieć o tym programie i samemu pogrzebać teraz widzę ze trzeba sobie samemu radzić i sorry za co nie które słowa ...
greknov, ze jestes fanem Hondy to wybaczam <lol2> :aloha: :piwo2:
taa, tu same samoluby siedzą, ale żyć za coś też trzeba
dobra obrażalscy może powiecie mi którą seryjną mape mam wybrać oznaczenie na mikrokontrolerze to 313 komputer P06 może ktoś z dobrej woli odpisze ale nie musi ...
dajcie to na uploada www.rapidshare.com bylbym bardzo wdzieczny pzdr :)
http://www.pgmfi.org/twiki/bin/view/Library/EcuDefinitionCodes
co tu dużo gadać można zamykać albo usuwać temacik