Zobacz pełną wersję : Problem ze światłami stopu!!!!
dominooo26
15-01-13, 18:56
Witam!!
Mam problem ze światłami stopu w swojej hondzie, mianowicie przy wyłączonych światłach wciskając stop zapala się podświetlenie deski, podświetlenie tablicy i światła pozycyjne, a jak włączę światła to natomiast nie ma stopu.
Wymieniona została skrzynka bezpieczników, przeczyszczone wszystkie styki, zostało odcięte zasilanie haku...problem jest nadal.!!.
Proszę o szybką i konkretną odpowiedź.
dominooo26
15-01-13, 22:14
Dziękuje serdecznie wszystkim co się rozpisali...heh... no comment .
Nie zarzucaj od razu focha. W ciągu 3 godzin spodziewałeś się lawiny odpowiedzi? Zastanów się najpierw zanim coś napiszesz.
o szybką i konkretną
Może podjechać do Ciebie i naprawić, za free oczywiście? Jakieś jeszcze wymagania ??
.!!.
Na każdym forum obowiązują pewne zasady, jedną z zasad na tym forum jest to, że należy się przywitać w odpowiednim temacie. Druga zasada to użyć funkcji szukania.
Przeglądając twoje założone tematy i posty, można stwierdzić, że żadnego z tych punktów nie wypełniłeś.
W sumie najłatwiej założyć nowy temat i wymagać odpowiedzi, ba, oburzyć się, że się jej nie otrzymało po 3h....
Sorry, ale każdy jest to charytatywnie i nikt nie ma w obowiązku rozwiązywania Twoich problemów z autem.
Widziałem wczoraj ten temat, chciałem przemyśleć i coś napisać dzisiaj (bo wiesz, inni też mają swoje życie i swoje problemy), ale właśnie mi się odechciało.....
No najlepiej to siedzieć dzień i nic na forum i czekać na nowe tematy z problemami
Weź pod uwagę to że nie każdy musi się znać więc lepiej czasami nic nie pisać niż napisać coś co nie jest potwierdzone
dominooo26
16-01-13, 17:30
Dobra dobra luuuuuzik spieliscie sie jakby armagedon sie stal hehe... przyznaje moze troszke sie pospieszylem z ocena (za co szanownych panstwa przepraszam!!!!) choc wiem ze potrafia panstwo zapodac szybka odpowiedz no ale luzik...
Dobra panowie jakby wam sie chcialo i mielibyscie jakies pomysly to piszcie bo ku*** problem jest nadal...:/...a tak w ogole to problem staram sie rozwiazac ze znajomym mechanikiem ktory wlasnie rozklada rece dlatego tez zasiegam informacji u Was!!!
Takze POZDROWIONKA :))
zwarcie w jednej z tylnich lamp pomiędzy zarówką od świateł stop a pozycyjną (jest to jedna dwuwłuknowa)
wymień obie najlepiej, TYLKO PAMIĘTAJ O PRAWIDŁOWYM UŁOŻENIU W KOSZYKU NA ŻARÓWKE !!
być może zamiast żarówki dwuwłuknowej włożona jest zwykła