Zobacz pełną wersję : felgi-jaki kolor??
Ktore według was wyglądaja najlepiej?
1. Obecny chrom
http://img360.imageshack.us/img360/299/crw9843ju0.jpg
2.Złote
http://images31.fotosik.pl/31/a6ac9bac9614ecab.jpg (www.fotosik.pl)
3. Czarne
http://images31.fotosik.pl/31/24ffce2651b019e0.jpg (www.fotosik.pl)
Zdecydowanie chrom !! czarne fele nie pasuja do czarnego auta ! Jesli juz to o bialym pomysl ale ja obstawiam chrom jest super i do tego doza felga.
Te co są !!
Czarne nie pasują, zlote "prawie jak subaru" ;)
Zdecydowanie złote :afro:
Octane, nie rezygnuj z bling blink auto masz kozak i niech tak zostanie jak jest :hinczyk:
zlote + machined lip = 30 punktow lans
chromy sa z dupy
Ja też się napaliłem właśnie na złote, już trochę mi się opatrzyl moj civic i chce cos nowego ;)
Te złote na Vt to są te
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/17-DRAG-GOLD-WHEEL-RIMS-CIVIC-INTEGRA-ACCORD-HONDA-FIT_W0QQitemZ320176486527QQcmdZViewItem?hash=item3 20176486527
daja rade, ja bym zmienil. ten chrom zupelnie mi nie lezy...
Daj srodek chrom a ranty zlote i po sprawie :afro:
srodek chrom a ranty zlotedo kompletu brakuje tylko czerwonych nakretek i niebieskich zaciskow...
złote ziom! Zwazywszy ze chcesz tez zmienić lampy tył na oem z białym kierunkiem i przód na zespolone czarne TYCe, w całości będzie kozak!
zlote "prawie jak subaru"
to tylko dla laików, prawdziwi koneserzy będą wiedzieli ocb! :aloha:
Slawkowski
03-11-07, 14:44
ja mialem dylemat czarne czy zlote.... i tak patrze to jednak ZLOTE bym wybral.
mi sie widza złote
ale w rzeczywistoasci bedzie mozna dopiero okreslic
:box: złote sa oki zioooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooom :klutnia:
czarne...
lub grafit...
+ pozytyw tych kolorów=nie widac na takich felech brudu z klocków nawet po 3-4 dniach
z propozycji, które dałes to złoty zbyt cukierkiem zalatuje.....
przerost formy...
już prędzej bym wpladł na GRAM'a.....
U mnie klocki nie pyla bo sa ceramiczne ;) Po chromach żadne felgi nie bedą trudne w utrzymaniu.
Czarne słabo mi sie widza tak szczerze do czarnego auta.
U mnie klocki nie pyla bo sa ceramiczne ;) Po chromach żadne felgi nie bedą trudne w utrzymaniu.
Czarne słabo mi sie widza tak szczerze do czarnego auta.
CZARNY SRODEK/GRAFIT
rant polerowany....
złote.......
hmmm... jakos odpustemi cukierkami wieją....... :)
jakos może nie bardzo ale jednak....
czarne fele nie pasuja do czarnego auta !
nie zgadzam sie !!
czarne fele w czarnym aucie to jest cos ;)
ja bym zostawil to co jest lub czarne !!
z tych co wyżej, to albo złote albo chorm. jak już zmieniać chrom to tylko na złote. czarne fele do czarnego auta imo nie zawsze pasują :/ po części sytuację ratuje polerowany rant :) jeszcze lepszą opcją jest red lip, ale Octane chyba pójdzie w Lanssss więc opcja jest tylko jedna - złote :agent:
z propozycji, które dałes to złoty zbyt cukierkiem zalatuje.....
przerost formy...
to jak nazwalbys aktualny chrom? :lol:
czarne/grafitowe spowoduja, ze samochod stanie sie calkowicie zwyczajny. lampy, srampy, fotele itd - nic mu nie pomoze. zero zainteresowania. felgi "robia" samochod. pokaz mi swoje felgi, powiem ci kim jestes.. czarne/grafitowe sa totalnie bez sensu. nie do tego auta. nie do tego koloru budy.
czarne/grafitowe spowoduja, ze samochod stanie sie calkowicie zwyczajny. lampy, srampy, fotele itd - nic mu nie pomoze. zero zainteresowania. felgi "robia" samochod. pokaz mi swoje felgi, powiem ci kim jestes.. czarne/grafitowe sa totalnie bez sensu. nie do tego auta. nie do tego koloru budy.
No ziom widze że mnie rozumiesz :piwo2:
wy widzicie bardziej "lanserskie" oblicze...
mnie by bardziej pasowało cos "agresywniejszego"...
wy widzicie bardziej "lanserskie" obliczebo taki jest ten samochod. od gory do dolu.
mnie by bardziej pasowało cos "agresywniejszego"...again.. nie do tego samochodu. samymi kolami nie zrobisz z lans bryki ulicznego killera. jesli juz chcesz agresywne kola - ok, super, ale nie do takich lamp z przodu i z tylu..
Octane, tak jak rozmawialismy wczoraj to nie widzialem zlotych ale po fotak to wyglada kozak. total Lansss
elus, ale to jakie to chyba juz nie aktualne