PDA

Zobacz pełną wersję : Centralny zamek civic 96 rok

VOLUS
13-01-13, 13:28
Panowie wiem że pewnie tamat juz był odnośnie cantralnego zamka cos tam już znalazłem ale mam pytanie do was jaką cantralke polecacie tak aby nie była jakaś skomplikowana,denerwuje juz mnie zamykanie/otwieranie z klucza.

er-robert
13-01-13, 15:52
Ja montowałem takie coś
http://moto.allegro.pl/rtx-sterownik-bagazn-szyby-kierunki-mocne-piloty-i2920311914.html
Już rok urzydkuję i jeszcze nie miałem z nim problemu, piloty może nie za ciekawe powycierały sie przyciski, ale za tą cenę, ma dodatkowe wyjścia do sterowania siłownikiem tylnej klapy, możliwość sterowania modułem domykania szyb. Co do montażu to zależy jakie kto ma doświadczenie, dla mnie był dość prosty.

VOLUS
13-01-13, 16:00
Tak ale w takim przypadku musze dokupic siłownik tak?

er-robert
13-01-13, 16:08
Jeśli nie masz to tak. Ale ja bym proponował zakup zamka z drzwi od anglika i wymontowanie z niego silniczka odpowiedzialnego za zamykanie i przełożenie go do twojej obudowy zamka wtedy będziesz miał pewność że zawsze będzie otwierał i zamykał bez problemu, a z siłownikami dokładanymi to jest różnie raz maja siłę zamknąć a raz nie więc nie polecam po co sie irytować później.

VOLUS
13-01-13, 16:12
No raczej nie mam bo mam tylko centralny z kluczyka i siłownik jest tylko po stronie pasażera,wiem że dużo ludzi bieże siłowniki slave i niby to chodzi ale pewie tak jak piszesz różni emoże być...