PDA

Zobacz pełną wersję : Podłoga Eg4

albanOS
11-01-13, 10:41
Witajcie jak sądzicie? wydaje mi się, że to nie zbyt dobry znak dzisiaj wsiadająć do auta za kiere, mocno uderzyłem pięta w podłogę przypadkiem i usłuszałem nie zbyt piękny dzwięk coś jakby gięcie blachy ( wginanie podłogii ) czy to może oznaczać alarm korozyjny? podłogo była zabezpieczana ale to raczej dawno, od spodu nie widać jakiejś rdzy...

muzg
11-01-13, 14:59
A nie kruszy Ci się ta masa asfaltowa?
Ja się zimą też przestraszyłem... pierwsza zima z tym samochodem i jak wsiadłem to coś mi chrupała podłoga, jak się okazało masa asfaltowa się miejscami poodklejała.
Wydrapałem ją z całego auta i cieszę się 10kg lżejszym samochodem, a różnicy w głośności niema.
Chociaż to jest podobno to pochłaniania drgań z drogi i silnika, Ja tam mam teraz tylko dywan i nie widzę różnicy.

albanOS
11-01-13, 15:17
A tego nie wiem muszę to zobaczyć, dokłądnie takie chrupanie dobrze to nazwałeś, pierwszy raz to usłyszałem, nic się nie sypie podłoga jest zabezpieczona nie widać nigdzie rdzy.

RRa
12-01-13, 11:41
wyciągnij dywan i pooglądaj, ew. wjazd na kanał i gumowym młotkiem opukaj. nie jesteśmy wróżkami :rolleyes: