Zobacz pełną wersję : Czy zna ktoś te laminaty?
Witam chciałbym się dowiedzieć czy ktoś zamawiał burtę albo inne laminaty do civica. Bo chcę wiedzieć jak z ich spasowaniem jest. Sprzedawca zapewnia mnie że spasowanie jest dobre i nie odbiega od orginalnego. Napisał że on kiedyś handlował na forum ale już nie handluje bo nie ma czasu. Link do burty: http://tablica.pl/oferta/honda-civic-92-95-eg-jdm-burta-CID5-ID1tAt1.html#039c6d0a62;r:;s:
Napisał że on kiedyś handlował na forum ale już nie handluje bo nie ma czasu
Na forum nie ma czasu a na tablice ma??:D niezla gadka
Z laminatami jest róznie:) nieraz pasuja bez problemu a nieraz trzeba rzeźbic..
jak z lublina i pawel to stawiam, ze jest to koles rek1n. bralem od niego pierwszego spoon stajla, sprzedal troche burt i dokladek. ba kupilem, od niego felgi i bylo ok. kiedys handlowal rota i buddy clubem. sporo temu mocno sie udzielal. zakladam, ze to on. zdaje sie, ze to jego zdjecia nawet. interesy robilem z nim 3-4 lata do tylu. niech mnie ktos poprawi jesli sie myle. 0 problemow.
Już sam niewiem co mam robić :P
moj spoon od rekina byl spasowany niezle, z klapami wlaczyli dluzej i bylo sporo osob zadowolonych. ja nie widze przeszkod, gosc byl w porzadku wiec charakter mu sie nie zmienil :)