SylverStoneVip
30-10-07, 22:27
Witajcie,miałem w swojej Hani centralny zamek ale z kluczyka i zamarzyl mi sie centralny na pilota.I tak kupiłem zestawik z dwoma silownikami,niestety pojawiły sie problemy.Drzwi od kierowcy dzialaja poprawnie czy to otworze czy zamkne to idealnie jednak drzwi pasażera juz nie.Działają tylko jak zamkne jak otworze to drzwi od kierowcy sie nie otwierają.Silownik w drzwiach kierowcy otwiera sie maxymalnie bądz zamyka,jak urzyje siły na ten metalowy drążek to drzwi pasazera sie otwierają,ale nie jest to jakies przesunięcie tego drążka bo on praktycznie nie drga.Od środka tez nie działa otwarcie.Jutro zamontuje siłownik do drzwi pasazera mam nadzieje ze to juz rozwiaze problem.ALe teraz jak podlączyc swiatła?Mam dwa brązowe kabelki które mam wpiąc pod sygnał do lewego i prawego kierunku gdzie to sie wpiąc.Pod awaryjne było by najlepiej ale gdzie jest ten kabelek.Na rysunku mam podany jeden kabel czyli Masa a drugi ze sygnal ale gdzie go moge znalesc.Licze na szybką odpowiedz bo jutro z rana zabieram sie do pracy .Pozdrawiam