Zobacz pełną wersję : Mrugająca kontrolka - pomóżcie !!!
Witam wszystkich.
Mam dość nietypowe pytanie:
Otóż u mnie w D15B2 EG8 obok dziurki na kluczyk imobilaizera mam 2 czerwone kontrolki (w postaci diód), jedna jest od imo, która gaśnie po odpaleniu, natomiast druga jest pod nią i dość często się zapala, gaśnie , czasem mryga, a czasem nie.
Czy ktoś z was wie co to i po co? I czemu tak się dzieje.
Tylko jeździc kolego w takim razie ! Opisz coś więcej bo za cholery nie wiem co tam się dzieje za choinka:confused:
http://www.fotoload.pl/index.php?id=dc5fe83a28b98d18e3161a54b570b4b0600
Może teraz będzie lepiej wytłumaczyć o co mi chodzi.
to cudo nie jest oryginalnie montowane więc bez jakichś bliższych informacji co to za ustrojstwo model itp będzie ciężko cokolwiek podpowiedzieć
Pierwszy raz widzę w Hondzie taką diodę w tym miejscu, oryginalne to raczej nie jest, sam się zaciekawiłem co to, może ktoś miał jakiś dziwny alarm założony i to od tego?
Bez zagłębienia się w kable ,zupełnie nie wiadomo co to jest.Najprościej zapytać poprzedniego właściciela, co to za samopał:)
Są artyści, którzy montują takie diody mające udawać włączony alarm, może to coś takiego.
Bez zagłębienia się w kable ,zupełnie nie wiadomo co to jest.Najprościej zapytać poprzedniego właściciela, co to za samopał:)
Hania była sprowadzona od "wuja Hansa" zza Odry i raczej trudno będzie podpytać.
Są artyści, którzy montują takie diody mające udawać włączony alarm, może to coś takiego.
Alarm? Też o tym pomyślałem, tylko,że to miga albo nieustannie świeci jak jest "na chodzie", a nie na postoju bez kluczyka.
To mi wygląda na imitację alarmu. Dokładnie miałem coś takiego w cienkim milion lat temu:),po zapłonie paliło się ciągle a po wyłączeniu zapłonu mrugało ściemniając że jest alarm:D
Idź za kablami bo wróżyć to sobie można..