PDA

Zobacz pełną wersję : Czym zastąpić ???

Sławny
24-10-07, 15:53
Mam Hanke z 93r. 3D HB i moja "podłoga" bagażnika juz strasznie sie powyginała. Z czego mozna zrobic nową? Z jakiego rodzaju płyty?

pepis3
24-10-07, 16:00
Płyta pilśniowa, chyba tak jest w oryginale, może sklejka ale ta sztywna, a na pewno nie wiórowa..

to nie powinno być w stylingu ??

MartinS
24-10-07, 17:07
pliśnowa nie bo tez sie zaraz powygina, lepiej z MDF troche ciezsza będzie ale trwalsza...

janek
03-11-07, 14:04
?? witam jestem nowy mam civic 1,5 d15b2 1994 r.hatchback i mam wielki problem ! powyrzej 90 km/h zaczyna drgac jakby prawa strona auta im szybciej tym gorzej wiec raczej kola to niesa tym bardziej ze nowe przy ruszaniu leko slychac jakby cos stukalo mechanik ogladal i wymienil tylkotuleje metalowo gumowe nic innego nie znalaz dodam ze przy skrecaniu jet jeszcze gorzej a jak z luzuje to praktycznie wszystko znika czyto moze byc przegub a lbo cos od sprzegla bo oporowe huczy i sprzeglo szarpie atak wogule czy sprzeglo hydrauliczne sie reguluje idrugi problem jest przy zapalaniu odpala dopiero po kilku obrotach i hodzi jak disel czy trzeba wyregulowac zawory ?? :( :smutnyy: :smutnyy: pomocy bo ja juz jestem glupi :szukaj:

pop
03-11-07, 14:17
ja mam to samo to chyba standard myślałem aby do oryginalnej przykręcić jakieś listewki aby ją wzmocnić próbował ktoś tak?