Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : samodiagnostyka...problem

maniak2007
24-10-07, 13:36
Witam.mam problem z samodiagnostyka, jak wcześniej pisałem honda mi dużo pali i postanowiłem zrobić samodiagnostyke tak jak tutaj jest opisana... http://www.hondapl.org/samodiagnostyka/samodiagnostyka.html
po wyjeciu kompa zobaczylem ze tam nie ma żadnej kostki z dwoma przewodami... :/
Sa tylko Trzy duże kostki :( a z diagnostyki opisanej w tym linku wynika ze powinna byc jeszcze kostka z dwoma przewodami...i nie wiem jak mam zrobic Tą samodiagnostyke.POMOZCIE :(

strus
24-10-07, 13:46
szukasz w zlym miejscu nie potrzebnie wyjales kompa, w manualu od samodiagnostyki masz opisane, kostki o ktora chodzi szukaj wyzej w okolicy schowka wisi sobie tam na kablach

maniak2007
24-10-07, 13:49
aha...dzieki stary :aloha: teraz juz bede wiedzial .

pozdro.

miki śrem
24-10-07, 19:05
ja mam problem tego typu że znalazłem owaką koste na dwóch kabelkach ale po zmostkowaniu jej tak jak to jest w opisie kontrolka na desce rozdzielczej swieci sie swiatłem ciągłym i nic wiecej nie pokazuje żadnych kodów.czy to znak ze wszystko jest w porządku???w tabeli błędów ani w opisie niema nic wspomnianego o świeceniu kontrolkio światełkiem ciągłym

fafik79
25-10-07, 00:54
ja mam problem tego typu że znalazłem owaką koste na dwóch kabelkach ale po zmostkowaniu jej tak jak to jest w opisie kontrolka na desce rozdzielczej swieci sie swiatłem ciągłym i nic wiecej nie pokazuje żadnych kodów.czy to znak ze wszystko jest w porządku???w tabeli błędów ani w opisie niema nic wspomnianego o świeceniu kontrolkio światełkiem ciągłym

ja mem tak samo ... zadalem tez tu owo pytanie i powiedziano mi ze tak ma byc :) ale jak ktos ma inne zdanie na ten temat to chetnie sie o tym dowiem :)