Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Czarne kierunki

cwiro2000
25-12-12, 10:53
Witam
Jezeli sie nie myle obowiazkiem kazdego dopuszczonego do ruchu pojazdu jest miec kierunki o oswietleniu pomaranczowym, i takie pytanie z mojej strony jest moze sposob aby kierunki zrobic na czarno nie zmieniajac barwy swiatla da sie w ogole cos takiego zrobic?

donald1992
25-12-12, 11:56
na aleegro sa dymione kierunki.Maja pomaranczowe zarowki wiec swieca na pomaranczowo

embargo
25-12-12, 12:21
Wystarczy że seryjne przyciemnisz folią lub lakierem.

cwiro2000
28-12-12, 11:14
Super dzieki za podpowiedz :)

gasoline
11-01-13, 22:46
Dokładnie, ja też bym poradził lakier. Sam regulujesz jak ciemne chcesz, a do tego da radę to domyć żeby były "normalne". Ogółem szybka operacja dająca dobry efekt.

Guma12
17-01-13, 14:30
ja polecam kupic dymione, 50zl z przesyłka ale o niebo lepiej wygladaja niz szprajowane:D

bkrawczy
17-01-13, 15:36
A po co robić kierunki na czarno? to już lepiej wogole je zdemontowac i zaszpachlować dziury To i to nie przejdzie przeglądu tak samo jak to i to beznadziejnie widac w sloneczne dni.

Guma12
17-01-13, 15:48
skoro 'cwiro' chce to niech robi:) białe i tak sa najlepsze

damian.n
17-01-13, 15:48
popieram, że pomarańcz wygląda według mnie najlepiej ale czarny kierunek jeżeli świeci na pomarańczowo przegląd powinien przejść bez problemu na moje oko

rafal86
17-01-13, 16:24
jak miałem jeszcze 5g to sobie folie przykleiłem na kierunki, nie było problemu na przeglądzie ani z widocznością - zawsze można to na miejscu zedrzeć.
Czy to fajnie wygląda? Kwestia gustu

Guma12
17-01-13, 16:24
pomarańcz wygląda według mnie najlepiej
pomarańcz jest bleee:D

damian.n
17-01-13, 16:28
pomarańcz jest bleee:D

nie znasz się :D
ale dobrze, że każdy ma troche inny gust ;-)

Wojt_cork
17-01-13, 19:50
tylne kierunki najlepsze biale choc sam mam w mojej qpe pomaranczowe ale w planach mam zmiane lamp na poliftowe biale :D

Guma12
17-01-13, 20:37
ale dobrze, że każdy ma troche inny gust ;-)
dobrze, niedobrze, nieraz ta innosc gustu jest masakryczna:) ale tak musi byc:D

co do kierunkowskazów, moim zdaniem kazde przyciemnianie czy to bocznych czy tylnych lamp, leci wioska z daleka:D
lepiej kupic dymione lub białe..

gasoline
17-01-13, 23:48
No dajcie mu pomalować jak chce :). Tani koszt bo do 20 zł, efekt widać. Jak nie wyjdzie to można zmyć i poprawić a jak będzie chciał zapłacić ileś tam razy więcej za dymione to kupi dymione, a najlepiej jak mu się nie spodoba i dojdzie do wniosku, że białe są najładniejsze. :D Każdy dodał coś od siebie. Ja tam czekam na zdjęcia na co się kolega zdecydował tak ostatecznie.

damian.n
18-01-13, 00:07
No dajcie mu pomalować jak chce :). Tani koszt bo do 20 zł, efekt widać. Jak nie wyjdzie to można zmyć i poprawić a jak będzie chciał zapłacić ileś tam razy więcej za dymione to kupi dymione, a najlepiej jak mu się nie spodoba i dojdzie do wniosku, że białe są najładniejsze. :D Każdy dodał coś od siebie. Ja tam czekam na zdjęcia na co się kolega zdecydował tak ostatecznie.

najważniejsze aby się koledze podobało bo w końcu auto robi się pod siebie ;)

Guma12
18-01-13, 09:46
najważniejsze aby się koledze podobało bo w końcu auto robi się pod siebie
tylko tyle ze nieraz nam sie cos podoba, lecz opinia ogolu uswiadamia nam ze jednak tak do konca to nie jest to:) i wtedy do nas dociera co jest zle:)
miałem tak z kierunkami w poprzednim aucie, tez przyciemniłem, az wkoncu kupilem dymione:D i pozniej białe:D:D:D