Zobacz pełną wersję : Czarne kierunki
Witam
Jezeli sie nie myle obowiazkiem kazdego dopuszczonego do ruchu pojazdu jest miec kierunki o oswietleniu pomaranczowym, i takie pytanie z mojej strony jest moze sposob aby kierunki zrobic na czarno nie zmieniajac barwy swiatla da sie w ogole cos takiego zrobic?
donald1992
25-12-12, 11:56
na aleegro sa dymione kierunki.Maja pomaranczowe zarowki wiec swieca na pomaranczowo
Wystarczy że seryjne przyciemnisz folią lub lakierem.
Super dzieki za podpowiedz :)
Dokładnie, ja też bym poradził lakier. Sam regulujesz jak ciemne chcesz, a do tego da radę to domyć żeby były "normalne". Ogółem szybka operacja dająca dobry efekt.
ja polecam kupic dymione, 50zl z przesyłka ale o niebo lepiej wygladaja niz szprajowane:D
A po co robić kierunki na czarno? to już lepiej wogole je zdemontowac i zaszpachlować dziury To i to nie przejdzie przeglądu tak samo jak to i to beznadziejnie widac w sloneczne dni.
skoro 'cwiro' chce to niech robi:) białe i tak sa najlepsze
popieram, że pomarańcz wygląda według mnie najlepiej ale czarny kierunek jeżeli świeci na pomarańczowo przegląd powinien przejść bez problemu na moje oko
jak miałem jeszcze 5g to sobie folie przykleiłem na kierunki, nie było problemu na przeglądzie ani z widocznością - zawsze można to na miejscu zedrzeć.
Czy to fajnie wygląda? Kwestia gustu
pomarańcz wygląda według mnie najlepiej
pomarańcz jest bleee:D
pomarańcz jest bleee:D
nie znasz się :D
ale dobrze, że każdy ma troche inny gust ;-)
tylne kierunki najlepsze biale choc sam mam w mojej qpe pomaranczowe ale w planach mam zmiane lamp na poliftowe biale :D
ale dobrze, że każdy ma troche inny gust ;-)
dobrze, niedobrze, nieraz ta innosc gustu jest masakryczna:) ale tak musi byc:D
co do kierunkowskazów, moim zdaniem kazde przyciemnianie czy to bocznych czy tylnych lamp, leci wioska z daleka:D
lepiej kupic dymione lub białe..
No dajcie mu pomalować jak chce :). Tani koszt bo do 20 zł, efekt widać. Jak nie wyjdzie to można zmyć i poprawić a jak będzie chciał zapłacić ileś tam razy więcej za dymione to kupi dymione, a najlepiej jak mu się nie spodoba i dojdzie do wniosku, że białe są najładniejsze. :D Każdy dodał coś od siebie. Ja tam czekam na zdjęcia na co się kolega zdecydował tak ostatecznie.
No dajcie mu pomalować jak chce :). Tani koszt bo do 20 zł, efekt widać. Jak nie wyjdzie to można zmyć i poprawić a jak będzie chciał zapłacić ileś tam razy więcej za dymione to kupi dymione, a najlepiej jak mu się nie spodoba i dojdzie do wniosku, że białe są najładniejsze. :D Każdy dodał coś od siebie. Ja tam czekam na zdjęcia na co się kolega zdecydował tak ostatecznie.
najważniejsze aby się koledze podobało bo w końcu auto robi się pod siebie ;)
najważniejsze aby się koledze podobało bo w końcu auto robi się pod siebie
tylko tyle ze nieraz nam sie cos podoba, lecz opinia ogolu uswiadamia nam ze jednak tak do konca to nie jest to:) i wtedy do nas dociera co jest zle:)
miałem tak z kierunkami w poprzednim aucie, tez przyciemniłem, az wkoncu kupilem dymione:D i pozniej białe:D:D:D