Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pytanko odnosnie jakosci replik bride

Tommi01
22-12-12, 13:34
szykuje sie na kupno kubelka i tak do wyboru mam : bimarco cobra II , mirco , i replike brida taki http://allegro.pl/fotel-sportowy-bride-k109-red-i2816504077.html

czemu sie nad nim zastanawiam? bo wyglada lepiej od tamtych 2 :cool:

ale.. rok temu widzilem takiego brida i byl w oplakanym stanie niewiem ile mial przejchane ale z gabki byl nalesnik

i takie pytanie do tych ktorzy maja takiego brida mozecie wrzucic fotke i ile macie go juz??

Gorliś
22-12-12, 17:11
najlepiej by bylo jakbys wybral ten, w ktorym Ci sie najlepiej siedzi.

Tommi01
23-12-12, 11:26
raczej ciekzo bedzie ogladnac je na zywo , na codzien jezdze w recaro a chce kubla na jakies upalanie i jak mi sie spodoba to moze i na miasto

bkrawczy
25-12-12, 21:15
Ja bym brał brzydszy firmowy niż najpiękniejszy noname. Na pewno jakbym mial miec wypadek to wolalbym siedziec w bimarco niż w chińskiej podróbce. Omijaj fotele któe maja szkielet rurkowy, tylko skorupy.

maciu$
26-12-12, 13:30
Ja bym brał brzydszy firmowy niż najpiękniejszy noname. Na pewno jakbym mial miec wypadek to wolalbym siedziec w bimarco niż w chińskiej podróbce. Omijaj fotele któe maja szkielet rurkowy, tylko skorupy.

I tak i nie, też nie jestem przekonany do ruraków, bo w czasie wypadku wolałbym żeby fotel pękł niż oplótł mnie rurami, natomiast są też fotele rurowe spełniające wymagania FIA więc powinny być bezpieczne.