Zobacz pełną wersję : Spryskiwacz nie jest zintegrowany z wycieraczkami
Spryskiwacz działa, ale wycieraczki się nie włączają gdy puszczam płyn. Ktoś wie co może być usterką ?
Ten typ tak ma w niektórych wersjach. Pociągnij do siebie i w dół, będzie działało jedno z drugim :)
Spryskiwacz działa, ale wycieraczki się nie włączają gdy puszczam płyn. Ktoś wie co może być usterką ?
To nie usterka, po prostu tak jest...
ale wycieraczki się nie włączają gdy puszczam płyn.
TTTM*
* - Ten typ tak ma :)
Nie we wszystkich to jest,ale kierowałem innymi Angielkami i mialy to o czym mówisz.
Tak jak poprzednicy - nie każde auto ma taki bayer, lecz u mnie to jest (myślałem że w każdej mb tak jest ;) ).
Hej, super sprawa jak dla mnie. Ktoś pomyślał :)
Pytanie: ile razy zdarzyło Ci się jechać czyimś autem bez płynu do spryskiwaczy...a dowiedziałeś się o tym dopiero w momencie gdy zamiast czystej szyby było...bzbzbzb i męka wycieraczek na suchej szybie...
A w Hondzie po kolei - czyli jak jest płyn to włączasz wycieraczki :)
Proste i skuteczne zarazem!
No i super "myk" z włączaniem wycieraczek "na jeden raz" - wystarczy dotknąć dźwignię w dół - to są takie proste rzeczy, a cieszą :)
U mnie tak samo. Dźwignia do siebie = spryskiwacz, na dół = działają wycieraczki.
No i super "myk" z włączaniem wycieraczek "na jeden raz" - wystarczy dotknąć dźwignię w dół - to są takie proste rzeczy, a cieszą
Do pełni szczęścia brakuje tylko czasowych z regulacją częstotliwości wycierania:)
Lepsze to niż jeszcze nie poleci płyn, a te drą szyby na sucho...