Zobacz pełną wersję : Wymiary
Potrzebuje wymiary klocków hamulcowych , tarcz , bębnów , szczęk , długości przewodów hamulcowych metalowych i miękkich , średnice tłoczków przednich i cylinderków z tyłu w bębnach oraz tłoka głównego w pompie hamulcowej. Jeżeli ktoś ma możliwość załatwienia rysunków technicznych z wymiarami i tolerancjami , to będę bardzo wdzięczny. Potrzebuje tego na pracę przejściową na mgra , bo będę liczył układ hamulcowy do Civica. Najlepiej byłoby do modelu ED6. Przeglądnąłem już parę poradników i książek obsługi , ale tam są tylko rysunki jak co wygląda bez wymiarów. Dzięki za wszystkie odpowiedzi i za pomoc. Pozdrawiam.
skolopendra
20-10-07, 17:15
Jeżeli ktoś ma możliwość załatwienia rysunków technicznych z wymiarami i tolerancjami
obawiam sie ze nikt niema ................. :agent:
No ja właśnie też się obawiam. A co gorsze obawiam się , że mój promotor da mi zjebe , bo jak narazie to nic nie zrobiłem <poza czytanie książek itp> :D .
A ktoś może wie , czy w jakimś piknym salonie Hondy mają konkretniejsze książki do napraw i dali by skserować ?
skolopendra
21-10-07, 12:53
dali by skserować ?
myślę ze jak trafisz na właściwą osobę ,to za flaszkę byś kilka rysunków załatwił
................ :)
dogadaj się z jakimś serwisem, dobra wkrętka i wszystko załatwisz
katalogi z czesciami zamiennymi to kopalnia wiedzy :) wszytkie rysunki i dokladne wymiary