Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Licznik D15b2 >> D13b2 pomocy

mellucci
12-10-07, 15:25
Witam zakupilem licznik z obrotomierzem do mojej hani D13b2 i dowiedzialem sie ze znajomy ma tak samo zrobione i mu niby oszukiwalo w pokazywaniu predkosci czy to prawda ?jak tak to jak temu mozna zapobiec ? jezeli mowa o zmianie licznikow predkosciomierzu z D13b2 to odpada bo robilem biale tarcze i niestety uszkodzilem licznik dlatego pytam pozdrawam i czkeam na odpowiedz ;)

Sławek
12-10-07, 17:50
Raczej nie przekłamuje.

HOMASZEK
12-10-07, 18:25
ja mam do swojej hanki 1.3 zakupiony licznik od 1.5 i spoko nie oszukuje .

Nowy Kubi
12-10-07, 18:40
musiał kupić "majstrowany" licznik ze źle założoną wskazówką

Lcfr
12-10-07, 20:15
Witam zakupilem licznik z obrotomierzem do mojej hani D13b2 i dowiedzialem sie ze znajomy ma tak samo zrobione i mu niby oszukiwalo w pokazywaniu predkosci czy to prawda ?jak tak to jak temu mozna zapobiec ? jezeli mowa o zmianie licznikow predkosciomierzu z D13b2 to odpada bo robilem biale tarcze i niestety uszkodzilem licznik dlatego pytam pozdrawam i czkeam na odpowiedz ;)

była temat o tym, ze moze PRZEKŁAMYWAC SERYJNIE.....przy takim modzie.

mozna to zlikwidowac poprzez pozostawienie w zegarach swojego predkosciomierza badz podmiane (chyba 0 impulsatora w skrzyni (chyba tak to sie zwie)
trzeba poszukac w szukajce i znajdziesz odpowiedz.

mellucci
12-10-07, 23:12

była temat o tym, ze moze PRZEKŁAMYWAC SERYJNIE.....przy takim modzie.

mozna to zlikwidowac poprzez pozostawienie w zegarach swojego predkosciomierza badz podmiane (chyba 0 impulsatora w skrzyni (chyba tak to sie zwie)
trzeba poszukac w szukajce i znajdziesz odpowiedz.

a co mam wpisac bo kurcze po niedzieli paczka przyjdzie i montuje a potem indligo pzdr

[ Dodano: Pią 12 Paź, 2007 ]
albo moze wiecei jak naprawic swoj licznik bo predkosciomierz nie dziala widocznie uszkodzilem wskazowkie ?

mechanik
13-10-07, 08:57
licznik pasuje bez problemu od d15b2 do d13b2

kuniu
13-10-07, 10:01
Ja wykonałem wczoraj wieczorem taki zabieg i wszystko działa i moje d13b2 też już ma obrotke. :d

Lcfr
13-10-07, 10:12
dobra.
wiadomo ze dziala.

:zamkniety temat: