Zobacz pełną wersję : Chip do silnika
Witam. Czytałem trochę o chipach do silnika zwiększających V-max, moment obrotowy i redukując przy tym zużycie paliwa.
Co możecie mi o tym powiedzieć ?? Czy to jest dobra opcja czy jednak chip niszczy silnik.
chip niszczy system kolego a w dodatku urywa głowę :o
Najlepsze są te z allegro o np taki:
http://allegro.pl/chip-tuning-box-25km-honda-civic-1-3-16v-75km-i2747526594.html
+25km i spalanie o litr mniejsze, jak dla mnie bomba, najtańsze 25 km. Bo jakbyś chciał mpfi montować to niestety ponad 1500zł trzeba wydać...
ale nie niszczy silnika ?? Chciałbym wiedzieć o tym trochę więcej
Nie! Tylko jeździc kolego !
ja pierdziu kolego ten chip nie wpływa kompletnie na nic jedynie wpływa na redukcje dziury ozonowej
Ciekawe czy da rade 2 podłączyć? :D
jak podpeniesz pod fotel pasazera to +25 da ci 45 letnią kobiete serio .. sprawdzałem
ja pierdziu kolego ten chip nie wpływa kompletnie na nic jedynie wpływa na redukcje dziury ozonowej
Jak to nie wplywa na nic??
Wplywa na Twoja psychike, jesli wiesz ze masz chipa w silniku czujesz roznice!
Nie mogę uwierzyć, że są idioci, którzy to kupują.
Panowie nie nakrecajcie bo jeszcze kupi xD
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
to niech kupi i zda relacje dla potomnych :) a, i koniecznie fotostory
Największa ciekawostka to ilosć ludzi, którzy nie zgłaszają zastrzeżeń. Wielka jest siła autosugestii :D
A kto sie przyzna ze dal sie naciagnac i wyjsc na idiote. Szkoda mi silnikow i ludzi ktorzy na tym jezdza.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
ale dlaczego silnikow, jesli nie wplywa w ogole, to jedyne na co wplywa to na stan portfela i psychike :)
Camellia Racing
27-11-12, 12:58
To takie leczenie świadomości dla biednych.