PDA

Zobacz pełną wersję : Wzmocnienie czołowe Civic VI liftback-uszkodzenie.

Sk3jt3r
21-11-12, 18:40
Siemka.Jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość jeżeli coś źle pisze to mnie poprawcie.Mam taki problem gdyż miałem spotkanie z rowem i niestety uległo uszkodzeniu wzmocnienie czołowe.Czy to idzie wyprostować lub wymienić tylko elementy uszkodzone czy trzeba całość kupić i czy opłaca się w to inwestować?
Dołączam zdjęcie :http://www.bikepics.com/pictures/2481625/
Z góry dziękuje za pomoc :)

motomaniak1988
21-11-12, 19:53
siema ja mialem identyczny przypadek w tamtym roku tyle ze zaliczylem slupek na parkingu :P i tez mi sie ta belka identycznie wgiela.
powiem tak jesli znajdziesz jakiegos w miare ogarnietego blacharza ktory sie konkretnie takimi rzeczami zajmuje i ma troche pojecia i narzedzi to bez problemu powinien ci to zrobic mi akurat po znajomosci taki znajomy zrobil za 80zl

jesli nic nie masz tam pourywane popekane tylko sie wgniotlo to mysle ze warto to robic bo na moj gust jesli masz kupic pas przedni i teraz go wspawywac to koszta beda o wiele wieksze.. no chyba ze sam potrafisz takie rzeczy blacharskie ogarniac to wtedy inna bajka :]

pozdro i omijaj rowy nastepnym razem :P

Sk3jt3r
21-11-12, 23:06
Postaram sie omijać :D Ale ja myślałem nad jakimś domowym sposobem tak żeby to było dobre a żeby też nie przepłacić :D I znajomego mechanika nie mam więc tanio na pewno nie będzie :( I jak by ktoś się orientował w typach to też jestem ciekaw jaki typ jest moja Hania :)

motomaniak1988
21-11-12, 23:52
wiesz co domowym sposobem to moze byc ciezko i mozesz sobie narobic wiekszego balagany bo wszystko powyrywasz jak by to bylo mniejsze odksztalcenie to mogl bys walczyc w domu z tym sam a w tym wypadku to ciezko stwierdzic czy cos wyjdzie jak bedziesz samemu robil choc delikatnie mozesz sprobowac jesli ci na tym zalezy zeby to samemu ogarnac najprostszy sposob to chyba tylko pas towarowy jakim sie ladunki spina.. auto jakos zaczepic zeby nie uciekalo i probowac to powoli wyciagac...patrzac czy nic nie peka ani sie nie urywa....

powodzonka zycze :]

pozdro