Zobacz pełną wersję : Lusterka spoon kilka pytan
Siema, zakupiłem uzywane lusterka spoon do v gen hb. Wszystko pieknie pasuje elegancko lecz nie da sie ustawic lusterek tak aby bylo cos w nich widac. I tu moje pytanie: czy wystarczy zmienic lustra? ( w sensie wklad lusterka) jesli tak to jak on jest tam mocowany, bo najpierw musze wyjac stare. Prosze o szybka pomoc. Pozdrawiam.
Wojtec12345678
17-11-12, 14:50
Są przyklejone na taką taśmę dwustronną, taka jakby gąbka z klejem z dwóch stron jest... co do wymiany samych szkieł to też mam nadzieję że wystarczy sama wymiana wkładu, planuje to na lato, a w lewym widać bardzo dobrze, w prawym jest tragedia
U mnie jest w dwoch tragedia i musze to szybko ogarnac...
Wojtec12345678
17-11-12, 15:47
Spróbuj wymienić wkłady,nie jest to droga zabawa, ale weź z jakiejś firmy która zajmuje się dorabianiem wkłądów do luster, co Ci nie zrobią z takiego domowego lustra, myslę że takie są właśnie opryginalnie w spoonach, dlatego nic w nich nie widać
Daj znać tu po ogarnięciu czy pomogło bo sam jestem ciekaw
też się zastanawiam jakie wkłady do spoonów
Przecież da się przestawiać lustra, przynajmniej w moich mogłem sobie ustawić, palcami ;)
Kolego nie chodzi o ustawienie bo tak to sobie tez moge ustawic, chodzi o to ze po ustawieniu nadal nic nie widac...
taki urok. w sponach widac znacznie mniej niz w oem
tez jestem ciekaw jak z ta zmiana lustra bo lipa straszna jest, jak nic sie nie wyjasni to sprzedam je..ma ktos namiary na jakies lepsze wkłady??