PDA

Zobacz pełn± wersję : Tył ucieka w bok..Pomocy

DELA
13-11-12, 22:01
Witam,mam problem z którym sie pierwszy raz spotykam,mam nadzieje ze pomożecie
Mianowicie przy skrecie w lewo moim eg4 ,przy nawet niskiej predkosci np25-40 km/h tył ucieka..jakby był w poslizgu i jechał swoim torem..Oco Kaman?
podkreslam ze mam do wym tuleje wachacza poprzecznego..to była by ta przyczyna??przestawiła sie az tak zbieznosc??Pzdr

PlushaQ
13-11-12, 22:08
Takie uczucie daje wysrany duży cukierek.

DELA
13-11-12, 22:12
też mam już zamówione..to jest 100procentowe??czyli podwpływem skretu nacisk na koło jest taki ze je skreca??jestam ciekaw,czy dobr:Dze kminie

nyndz
13-11-12, 22:25
Tyl de facto nie ucieka tylko nabierasz takiego wrazenia bo buda rusza sie na tym ogromnym luzie ktory ma na wywalonym cukierku.

Brylant1
14-11-12, 00:33
WjedĽ na kanał weż jak±¶ łapkę i podważaj ni± wszystkie elementy zawieszenia i wyjdzie Ci gdzie masz luzy.

CRX1
14-11-12, 01:10
Taki efekt powoduj± zużyte,duże cukierki,i jak będziesz rozbierał zawieszenie to dokładnie sprawdż ,czy pozostałe tuleje s± dobre.

DELA
14-11-12, 18:25
WjedĽ na kanał weż jak±¶ łapkę i podważaj ni± wszystkie elementy zawieszenia i wyjdzie Ci gdzie masz luzy.
własnie po sprawdzaniu luzów..kumpel ruszysz duzego cuksa i jak wracałem tak sie stało..wiec zapewne sie zruszył do konca

w kazdym badzrazie wszystkim wielkie dzieki..martwiłem sie ze to cos innego hehe..