Zobacz pełn± wersję : Tył ucieka w bok..Pomocy
Witam,mam problem z którym sie pierwszy raz spotykam,mam nadzieje ze pomożecie
Mianowicie przy skrecie w lewo moim eg4 ,przy nawet niskiej predkosci np25-40 km/h tył ucieka..jakby był w poslizgu i jechał swoim torem..Oco Kaman?
podkreslam ze mam do wym tuleje wachacza poprzecznego..to była by ta przyczyna??przestawiła sie az tak zbieznosc??Pzdr
Takie uczucie daje wysrany duży cukierek.
też mam już zamówione..to jest 100procentowe??czyli podwpływem skretu nacisk na koło jest taki ze je skreca??jestam ciekaw,czy dobr:Dze kminie
Tyl de facto nie ucieka tylko nabierasz takiego wrazenia bo buda rusza sie na tym ogromnym luzie ktory ma na wywalonym cukierku.
WjedĽ na kanał weż jak±¶ łapkę i podważaj ni± wszystkie elementy zawieszenia i wyjdzie Ci gdzie masz luzy.
Taki efekt powoduj± zużyte,duże cukierki,i jak będziesz rozbierał zawieszenie to dokładnie sprawdż ,czy pozostałe tuleje s± dobre.
WjedĽ na kanał weż jak±¶ łapkę i podważaj ni± wszystkie elementy zawieszenia i wyjdzie Ci gdzie masz luzy.
własnie po sprawdzaniu luzów..kumpel ruszysz duzego cuksa i jak wracałem tak sie stało..wiec zapewne sie zruszył do konca
w kazdym badzrazie wszystkim wielkie dzieki..martwiłem sie ze to cos innego hehe..