Zobacz pełną wersję : zarówka światel pozycyjnych przednich
mam pytanie jak sie dobrac do tej zarowki bo probowałem i cos mi nie wychodzi prosze o odpowiedzi
MadSkillz84
13-11-12, 17:00
Kurcze,a to pech..........
a na pszyszłość proponuje podać model auta, i przeszkody jakie napotkałeś, bo dostęp do nich jest bardzo łatwy więc nie widze w czym problem...a no i podstawy polskiej pisowni też by się przydały.
Zależy z której strony chcesz wymienić... Jak z lewej można ewentualnie wymontować zbiorniczek od wspomagania (mocniej szarpnąć do góry) żeby dobrać się do żarówki. Z prawej strony można wymontować tę "rurkę" od puszki filtra powietrza (też szarpnąć do góry) Jak już się dostaniesz, to wystarczy tę "oprawkę" przekręcić i wyciągnąć ;)
Kurcze,a to pech..........
a na pszyszłość ...a no i podstawy polskiej pisowni też by się przydały.
tobie na pewno...
MadSkillz84
13-11-12, 19:53
Tak tak ,wiem ''rz'' ... ehhh to piwo.. :) ,
z tym że moje rz nie przeszkadza w czytaniu tak bardzo jak brak jakichkolwiek znaków interpunkcyjnych,Panie polonisto.
mam pytanie jak sie dobrac do tej zarowki bo probowałem i cos mi nie wychodzi prosze o odpowiedzi
Zdjąć gumę na reflektorze, włożyć łapkę, przekręcić w stronę do silnika. Powinna wyjść.
a na pszyszłość proponuje podać model auta
tobie na pewno...
lol :)
Zdjąć gumę na reflektorze
Do wymiany pozycji po co wyjmować gumę?
Do wymiany pozycji po co wyjmować gumę?
OOo to mi się z Matizem małżonki pomyliło, sorry :) , tam trzeba ;)