Zobacz pełną wersję : Oprawka dwuwloknowa gdzie kupic?
SylverStoneVip
06-10-07, 09:10
Niewiedziałem gdzie załozyc ten temat wiec dalem go tu za utrudnienia przepraszam.
Problem polega na tym ze nie wiem gdzie kupic oprawke dwuwłóknowa,chciałbym sobie zrobic 4 pozycje z tyłu i żarówki mam ale oprawki nigdzie nie moge dostac.
giełda klubowa/ allegro ??????????????????????????????????????????????
a jaki masz wogóle model ??
Pojedź np na szrot i wyjmij z jakiegoś rozbitka z lampy, większość aut ma taki oprawki w tylnych lampach. Oprawki są wciśnięte standardowo w obudowe lampki bądź oprawkę, można to wyciągnąć bez większych problemów.
napewno takie oprawki ma maciexxx w gieldzie komercyjnej ale za 4 szt chcial odemnie 100 :bicie:
ale za 4 szt chcial odemnie 100
nawet nie chce mi sie tego komentowac...
kiedys elektryk mi sciagal i placilem cos kolo 10 zł, wiec sproboj u jakiegos elektryka powinein tomiec, albo ewentualnie u Szymona septica nim napewno sie dogadasz
Co do ceny, to rzeczywiście niezła...
A używki na szrocie pewnie dostaniesz komplet za cene piwa...
A z rozbitych lamp, może nawet za friko jak się ładnie uśmiechniesz do majstra :p
Sorki, że odkopie temat, ale też potrzebuje takich oprawek na żarówkę. Czy aktualnie jest ktoś kto mógł by mi odsprzedać?? Potrzebuje 2 sztuki.
A używki na szrocie pewnie dostaniesz komplet za cene piwa...
A z rozbitych lamp, może nawet za friko jak się ładnie uśmiechniesz do majstra
fajne macie szroty 0 normalne. U mnie o jaką rzecz się nie spytam 50zł i w górę :confused:
ja mam od daewoo lanos i Nexia trzeba tylko jeden ząbek odciąć i pasi:) albo przy lampie wyciąć na ten ząbek...
jak sobie szukałem to na szrot i wytargałem gosciowi wszystkie 14szt z żarówkami... i zrobiłem sobie przód tył kumplowi i reszte wydałem poszukaj po szrotach
Albo u nas w dziale gielda czasem chlopaki maja auta do rozbiorki, na allegro tez popatrz na rozbitki....
ale na gieldzie klubowej, czy na allegro chlopaki wiedza jak cenne sa te oprawki i dlatego kosztuja ile kosztuja no a za 4 szt 100 zl to juz przegiecie. ja pojechalem na szrot, stal rozebrany civic 4 gen i powiedzialem ze potrzebuje oprawke dwuwloknowa, to gosciu wycial z tylnej lampy, zapytalem sie ile, a on pokrecil nosem i powiedzial: "5 zl". wiec warto przejechac sie na jakis szrot jesli jest w poblizu...
eee nie przesadzaj, sa jeszcze normalni handlarze na tym forum;)
Dawałem ogłoszenie, że chce zakupić taką oprawkę. W mojej okolicy nie ma żadnych szrotów z częściami do japońskich aut... Same golfy i passaty.... ehh Czyli pewnie w moim przypadku nic z tego nie wyjdzie:(
zagadaj do użytkownika "ralf" ja od niego brałem i pełna profeska po 15zł/szt gdzie wysłał mi całe kompletne wiązki ;)