Zobacz pełną wersję : Pranie podłogi
Witam! Mam taki problem,ponieważ poprzednik mojej Hani chciał chyba zrobić sobie "tjuning" w środku i pomalował z jednej strony podłogę czerwonym sprayem :/ Chciałem zapytać czy da sie to w ogóle czymś sprać nie niszcząc materiału :/ ??
Z góry dzięki za pomoc.
Nie sądze. Jedyne co usunie farbe to rozpuszczalnik, a kąpiel w rozpuszczalniku pewnie dobrze nie wpłynie na materiał.
Głównie chodzi mi o jakieś lepsze preparaty ale jeśli nic nie znajdę to wykąpie dywanik w rozpuszczalniku i będzie wyglądać na pewno lepiej niż teraz,a jak nie to dywanik i tak to zasłoni:)
taniej/łatwiej moze byc kupic wykładzine....
musisz sie rozejrzecw cenach
Fuck..... to trzeba miec leb jak sklep, zeby wykombinowac taki orginalny tjunink.....
BTW ile może kosztować wykonanie na wymiar wykładziny np. u tapicera czy gdzieś?
Nie wiem ile u tapicera moze kosztowac ale za uzywana dasz 100-150
To myślę, że warto dołożyć jeszczę parę złotych i zrobić sobie nową. Nie będzie to przecież kosztowało 500zł :]
BTW ile może kosztować wykonanie na wymiar wykładziny np. u tapicera czy gdzieś?
200-300 to chyba max, zależy od zakładu ;)
Dzięki raMMzes, myślę, że watro dać te 50zł więcej i mieć nowiutki 'dywan' :)
Chyba, że komuś aż tak bardzo nie zależy na wyglądzie środka to jakby nie patrzeć można te 50zł w coś innego włożyć.
Ale koniec OT :]