czaplon
02-10-07, 17:15
Mam nastepujacy problem. Rozebralem skrzynie, wymienilem lozyska na walku glownym (jedno praktycznie w ogole nie istnialo:/ ), no i zabralem sie za skladanie. Wlasciwie wszystko poszlo elegancko, biegi po zlozeniu wchodza. Jednak zanim rozebralem skrzynie mozna bylo bez problemu reka obrocic walek glowny, ktory widac bylo napedzal poloski. Po moim "remoncie" i zlozeniu skrzyni juz sie tego nie da zrobic, cos blokuje....
I teraz mam pytanie czy to sie "dotrze", czy jednak cos zlozylem nie tak jak trzeba. Dodam ze skladajac obydwie czesci obudowy walek sie obraca, dopiero dociskajac srubami ostatnie kilka milimetrow, tworzy sie ta blokada.... :nieok: juz nie wiem co jest grane....
Walkow nie ruszalem, wyciagnalem w calosci, a teraz tak samo wsadzilem....
Bardzo prosze o pomoc, moze jakies fotki co moze blokowac bo jestem juz 1,5 tyg bez auta
I teraz mam pytanie czy to sie "dotrze", czy jednak cos zlozylem nie tak jak trzeba. Dodam ze skladajac obydwie czesci obudowy walek sie obraca, dopiero dociskajac srubami ostatnie kilka milimetrow, tworzy sie ta blokada.... :nieok: juz nie wiem co jest grane....
Walkow nie ruszalem, wyciagnalem w calosci, a teraz tak samo wsadzilem....
Bardzo prosze o pomoc, moze jakies fotki co moze blokowac bo jestem juz 1,5 tyg bez auta