Zobacz pełną wersję : Wycie :) przód pomocy:)
Siemanko:)
Pomocy potrzebuje ;) W mojej hani ep2 d16v1 coś strasznie wyje przy większych prędkościach z przodu (od strony pasażera). Nie wiecie co to może być? Ja podejrzewam łożysko lub opony, ale nie wiem dokładnie co. Nie wiecie jak to można sprawdzić?
Pozdro 4al i czekam na odpowiedź.
miałem to samo jak rotowałem opony po 10 tys km z tyłu na przód (opony hydragrip goodyear )wycie nie do zniesienia nie dało się jechać 100km/h
Fakt opony mam zciachane (zimówki całe lato przejeździły) ale żeby aż tak buuuczało :) I tylko z jednej strony?
Mozliwe ze to opony. Jesli masz zimowki zaloz dwie na przod i sie przejedz. Jesli bedzie cisza to znaczy ze szykuje sie wymiana opon;] Ja mialem ten problem tyle ze w tyle od strony pasazera. Wylo z jednej strony ale dwie tylnie byly pozabkowane.
edit: yymmm teraz zauwazylem ze to chyba zimowki; tak czy siak zaloz te dwie, ktore nie sa starte;] w Twoim przypadku pewnie letnie (jesli masz na oddzielnych felgach of course;).
Jadę w piątek do ASO niech zobaczą co tam się dziej (mam nadzieję, że łożysko)
Dzięki za rady wszystkim ;)
ja proponuje sprawdzic czy nie wypadla ta plastikowa listwa od szyby czolowej co idze po slupku bo mi wyskoczyla z mocowania jakos sie poluzowalo i przy okolo od 120 km/h strasznie buczalo.