PDA

Zobacz pełn± wersję : Procesor DĽwięku DSP Pioneer , Wzamcniacz , Tuba Alpine

Geez
27-09-07, 23:51
Panowie, mialem dzi¶ okazje otrzymac gratis od ojca dziewczyny taki sprzęt ( napisze łopatologicznie bo nie mam pojęcia co to jest i do czego służy ... :

Tuba taka mała Alpine ( ma z tyłu 4 metalowe wyj¶cia )
Porcesor dzwięku Pioneer ma z tyłu 8 wyjsc na czincze i chyba jedno do radia i do zmieniarki albo wzmaka ...
Wzam Pioneer taki duzy , 4 kanałowy ( ma taki napis GM-X904 Bridgeable 4-CH Power Amplifer i ten wariat to juz ma jakies wiatraczki , i parenascie pokretełek i od groma wyjsc :/

do tego dostalem karton kabli :/ :/ :/

panowie z racji tego ze nie chce duzo wydawac na montaz tego , czy z ktorys z Panow moglby mi to łopatologicznie wytlumaczyc co z czym podlaczyc itd itd ...

chcialbym jeszcze zapytac ( po co ten procesro dziwku i co on robi ?

mam radio pioneer i nie jest takkie stare takze mam nadzieje ze da sie to poaldaczyc pod to radio ...

tata dziewczyny powiedzial ze jak to kupowal w 1995 roku to byl najlpeszy i najdrozszy sprzet ... hehe taki stary hi-end ...

harry86
28-09-07, 07:44
popros ojca dziewczyny :aloha:

Geez
28-09-07, 08:45
no i wlasnie w tym problem , ze on nie ma pojecia jak to zamonotowac , mootowal to 10 lat temu i to tez z koleg± ...

a jezeli Harry86 masz pisac takie glupoty to wogole lepiej sie powstrzymaj od pisania czegokolwiek :aloha:

ppm702
28-09-07, 17:31
zrób zdjęcia to CI powiem co do czego :) najlepiej zdjęcia przył±czy