Zobacz pełną wersję : Civic 5d r98 Alarm Problem
Witam mam problem z autoalarmem Prestige APS150MX gdy zamykam samochód z pilota wszystkie drzwi się zamykają auto się uzbraja i po 30 sekundach włącza się sama syrena wszystkie krańcówki od drzwi są sprawne
Napewno są sprawne ? ja mialem sprawne ale gdzies wilgoć wchodziła i załączała sie syrena i skonczyło się na wywalniu i wstawieniu innego.
tak napewno są sprawne problem jeszcze jest taki ze auto jak jest otwarte to mruga lapmka jak bylo by uzbrojone
Może jakiś przekaźnik Ci walnął?
Albo może coś uruchamia czujniki ruchu?
Z tym że włączają się awaryjne jak drzwi otwieram to mam ten sam problem... wie ktoś jak to ogarnąć ? Jak otworze te drzwi i wcisne pilotem otwieranie zamka to awaryjne gasną.. Centralny i alarm normalnie działa.. tylko wkurza to że jak drzwi otworze to hania świeci się jak choinka..
mi tez alarrm wariował...za nic nie moglem sobie z tym poradzic...wiec olałem go ...w bagazniku pod plastikiem jest centralka...wyciagnelem z niej bezpiecznik i po alarmie..centralny dziala immo tez...inaczej nie moglem sobie poradzic bo ciagle sam sie wlaczal :)