Zobacz pełn± wersję : jaki materiał do oklejenia deski rozdzielczej?
Szukam odpowiedniego materiału do oklejenia deski rozdzielczej.
Najbardziej odpowiadał by mi ten z linku poniżej ale niestety nie znam jego nazwy.
http://moman.pl/aukcje/civic5d/07civic.jpg
I jakiego kleju powinienem do tego użyć?
A to nie jest przypadkiem flok ?
No to licze ze kolega dawaro juz sobie w google wrzuci o co chodzi z procesem flokowania
No ale okleina to to nie jest i nie sadze abys to zrobil sam jakby nie bylo :)
A znacie jeszcze jakie¶ inne lepsze materiały na oklejanie oprócz floku?
jest ta niby allegrowa alcantara - nie wiem, u siebie zrobiłem podsufitkę i poza tym, że klej puszcza to efekt bardzo fajny IMO ;)
Znacie może jaki¶ dobry klej, który nie przebija przez materiał? Kupiłem klej APP w spraju i musiałem zrywać materiał bo została plama od kleju.
Pytaj w tapicerskich sklepach , takich z materialami wszelkiego rodzaju dla tapicerow, lub amatorow. Ja dorwalem taki sklep u siebie w Krk, mieli nawet pianki i maty wygluszajace od razu pod car audio, tak samo gosc mi powiedzial jakim klejem i co kleic
Znacie może jaki¶ dobry klej, który nie przebija przez materiał? Kupiłem klej APP w spraju i musiałem zrywać materiał bo została plama od kleju.
musisz szukac materialu podklejonego cienka warstwa pianki (1 - nie przebije ci klej, 2 o wiele lepiej sie wtedy uklada na zagieciach)
musisz szukac materialu podklejonego cienka warstwa pianki (1 - nie przebije ci klej, 2 o wiele lepiej sie wtedy uklada na zagieciach)
Tylko gdzie taki materiał można dostać?
Kup osobno g±bkę tapicersk±, tak± cienk± wła¶nie pod materiał. Przyklej do alicante/innego i to na sufit/boczki.
wlasnie to nie ma byc osobno bo jaki to wtedy sens. po to jest gabka zeby wessala nadmiar kleju a tak to musi go nawalic 2 warsty z obu stron gabki. sa normalnie materialy z podklejka gabkowa w tapicerskich, nie jest to jakis wyszukany produkt.
Tylko gdzie taki materiał można dostać?
Tutaj:)
http://hurtowniatapicerska.pl/category/tkaniny-i-akcesoria-samochodowe-tkaniny-samochodowe