PDA

Zobacz pełną wersję : Lapy civic tył

malarz84
20-09-07, 14:38
Witam szukam lapmek do swojej QPY

http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=36463

znacie jakiegos polskiego dystrybutora ?

pozdr
GRzechu

fenix
20-09-07, 15:10
Takie lampki wystepowaly tylko w wersji Si w stanach, zapomnij o jakims dystrybutorze. Oryginalne Stanleya mozesz szukac na ebayu. Troche osob u nas takie posiada, ale bardzo mala szansa, ze jakis uzytkownik Ci je sprzeda. Sam takie posiadam i osobiscie je sciagalem z usa, Tobie tez tak proponuje.

malarz84
20-09-07, 15:25
Powiedz mi jeszcze jakie łączne koszty takiej imprezy amerykańskiej wchodzą w gre - mysle o kupnie i przesyłce pdo sam dom ...

---------------------------------

no wiesz wcale nie muszą być super orginalne - wazne zeby tak wygladaly:))

/ps. dzięki za cynk :)

fenix
20-09-07, 15:29
Poszlo PW

michal750
20-09-07, 15:38
Ja tez poprosze o info, ile takie lampy kosztuja.

hosi
20-09-07, 15:58
Ja mam lewa wewnetrzna do wymiany (odblysnik poszedl sie je***c). Zamiast na PW zapodaj fenix jakies konkretne info. Z tego co wiem sa dostepne na Autodynamic.com, ale do najtanszych nie naleza...

malarz84
20-09-07, 16:47
ebay wchodzi w gre zdecydowanie ale wolalbym osobiscie kupic takie lampki gdzies na terenie naszego smiesznego kraju -

coxis
20-09-07, 16:57
A to: http://www.autodynamic.com/detail.asp?PRODUCT_ID=HC9600-2-RCT

fenix
20-09-07, 16:58
Ja mam lewa wewnetrzna do wymiany (odblysnik poszedl sie je***c). Zamiast na PW zapodaj fenix jakies konkretne info. Z tego co wiem sa dostepne na Autodynamic.com, ale do najtanszych nie naleza...

Pisalem na PW, poniewaz nie chce robic tutaj zadnej oferty handlowej. Rzeczywiscie najtansze nie sa, czesto to jest spowodowane kosztami przesylki. Ja odnosze sie do ebaya z ktorego ciagnalem lampy dla siebie, przyznaje sie, ze malo nie dalem, a dalem niecale 600 zl. Wydaje mi sie, ze najlepiej szukac oryginalnych z Si, sa oczywiscie jakies tjuningowe red - white, ale jak z ich spasowaniem, to nie mam pojecia i druga sprawa, to nie wygladaja jak stanleye.

k0st3k
25-09-07, 07:16
Takie lampki wystepowaly tylko w wersji Si w stanach, zapomnij o jakims dystrybutorze.

nie tylko w SI :agent: coupe po roku 99 ( po lifcie )tez mialo takie lampki :aloha: