Zobacz pełną wersję : Zeder (?)
Turbodymomen
08-10-12, 10:13
Witam! Sluchajcie, mam pytanko. Czy ktos Was korzystal moze lub zna kogos kto uzywa zabezpieczenia kolumny kierowniczej firmy ZEDER? Ciekawia mnie po pierwsze koszta takiego cuda + montaz, a dwa, jego skutecznosc. W tv wyglada wszystko fajnie - slicznie. Podobno w Betach jest montowany ten system. Wiecie cos? Pozdrawiam :D
P.S Jesli nie ten dzial to przenoscie :cool:
Tez ostatnio wpadlem na zedera i zaciekawilo mnie jak to z nim naprawde jest.
ale który złodziej spogląda na takie wozy :D:D, nie widzę większego sensu montować jakichkolwiek blokad, jak już zostawiasz wóz otwarty, to lepiej jakieś odcięcie zapłonu zrobić, a nie komplikować bez potrzeby z jakimikolwiek blokadami kierownicy...
ale który złodziej spogląda na takie wozy
Nikt tutaj nie napisal ze chce zakladac blokade do auta wartego 3-4tys.Odciecie zaplonu jak najbardziej bo to groszowe sprawy.
Czesto jest tak ze cos czlowieka zainteresuje i chce sie dowiedziec ile w tym prawdy jest. Bo producent moze napisac wszystko np.ze tego zabezpieczenia jeszcze nikt na swiecie nie zlamal:)
Turbodymomen
08-10-12, 22:10
Dzieki Kubaszow za sprostowanie :) Czysta ciekawosc. Znajomy tez pytal bo kupil Betke teraz i cos wspominal o nim. I tak o
Mail zwrotny z firmy mowi tyle, ze cena zaelzy od punktu montazowego i miesci sie w granicach 1390 - 1635 zl ;) Pozdro600 - 1/3 ceny naszych H w serii kupionych ;)