Zobacz pełną wersję : kierownica z MB6 VTi do V gen ?
Szukałem na forum, niestety nic nie znalazłem... może źle szukam ;)
Z tego co wiem, octane założył i smiga.Jedyne co trzeba zrobić to przełozyć poduszke z V gen.
Inni zas piszą, że nie pasuje...chciałbym kupić taką kierownice, ale wolałbym być pewien, że nie wydam $$ na marne.
P.S. mowa oczywiście o kierownicy z angielskiej wersji Vti (MB6) z B18C4 pod maską.
Skoro założyłem i smigam to pasuje :d
tak tez myślałem...ale inni mówią, że nie pasuje :/
ile taka kiera kosztuje ? :]
ziom sluchaj innych tak jest najlepiej ;)
koszt kiery od 200zl
kiera zamówiona ;)
[ Dodano: Wto 25 Wrz, 2007 ]
kierownica juz założona i wygląda świetnie w parze z mieszkiem obszytym czerwona nitką :]
Dzięki octane za info ;)
Octane, rojass, ziomy wrzuccie foty jak u Was sie te kiery prezentują. Mam pytanie czy ta kiera jest mniejsza od serii Vgen?
Pozdro!
Jest taka sama, tylko że w skórze, nic specjalnego ale chciałem mieć skórzana z czerwona nicia, nie tracic tempomatu i poduszki
Odkopie temat gdyż mam pytanie, czy nie będzie problemu z założeniem takiej kiery do V gena w miejsce oem kiery ale bez poduszki? Czy poduszka bedzie stanowić problem? gdy auto fabrycznie nie ma poduszek.
Kazik_h9w3
02-03-10, 22:21
Nie ma problemu ja zakładałem u siebie(też nie mam fabrycznie poduch) i jest ok jedyne co musisz zrobić to przewód od klaksonu odpowiednio zmodyfikować .
rozumiem ze nigdzie tej taśmy od srs nie podłączałes? czy mozna ją jakoś odłączyć od kiery i zamontować bez niej?
A czy ktoś próbował kierownicy z Rovera 200 lub 400 w civicu V gen?