Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zegary!!!

peny338
17-09-07, 19:15
Mam maly problem bawilem sie przy zegarach (zmiana diod,Biale tarcze itd.)i zgubilem te 3 srubki co przykreca sie zegary :-( i jak pewnie wieci wskazowka mi szaleje od wody) wstawilem inne ale chyba cos jest nie tak-bylo dobrze a teraz znowu pokazuje mi caly czas temperature do polowy wskaznika nawet jak wyciagne kluczyk ze stacyjki Moze wiecie gdzie moge dostac takie orginalne srubki????????????

najemnik_
17-09-07, 22:26
Mam maly problem bawilem sie przy zegarach (zmiana diod,Biale tarcze itd.)i zgubilem te 3 srubki co przykreca sie zegary :-( i jak pewnie wieci wskazowka mi szaleje od wody) wstawilem inne ale chyba cos jest nie tak-bylo dobrze a teraz znowu pokazuje mi caly czas temperature do polowy wskaznika nawet jak wyciagne kluczyk ze stacyjki Moze wiecie gdzie moge dostac takie orginalne srubki????????????Jak dobrze pamietam sa to srubki miedziane Byc moze ktos z zepsutych zegarow ci wysle inaczej nic ci nie pozostaje jak wlutowac przewod aby zamknac obwod.A czy bedzie przeklamanie to trudno powiedziec...

peny338
18-09-07, 19:25
Jesli ktos ma niepotrzebna takie srubki niech da znac

kurgan
18-09-07, 21:40
wrzuc info na gieldzie :) bedzie pewnie szybciej. ew. uderz do kogos kto sprzedaje rzeczy :)

PMX
20-09-07, 13:25
Ludzie no juz nie przesadzajcie!! Oryginalne śrubki, na gieldzie??
Śrubki napewno nie sa miedziane tylko miedziowane jak juz, poza tym czesc z nich jest "zwykla".
Zreszta jakie to ma znaczenie na odcinku 4mm, przy tak malym pradzie i takiej grubosci zruby??

Zapewne za mocno je dokresiles i urwales druciki od sewki wskaznika ->poszukaj bo temat walkowany milion razy!