Zobacz pełną wersję : type r 3d Fotele czy będom pasować do eg5
Witam chce zamontować do swojego civic eg5 nowe fotele bo moje niestety już przeżyły swoje myślałem nad fotelami z Type r i tu nasuwa się pytanie czy one mi będą pasować :) proszę o pomoc kogoś kto miał by pojęcie o tym lub nawet jakieś zdjęcia.
http://www.motojapan.pl/oferty/591/01.jpg
Starstruck
29-09-12, 14:00
P&P nie podejdą, trzeba rzeźbić szyny. Poza tym są to dość "wysokie" fotele i do V gen mogą być wręcz beznadziejne, jak nawet w VI słabo się siedzi.
Siedziałem w nich zarówno w V jak i VI genie i nie powiem, żeby mi było źle ale siedziałem w wygodniejszych. Co do wyglądu to rzecz gustu ale IMHO w VI-stce prezentują się lepiej:)
hmm i teraz jest problem czy są bardzo wysokie
IMHO jak byś mógł to rozwinąć
kwestia wzgledna. ja nie jestem wysoki bo mam tylko 183. znajomy ma w VI genie te fotele i duzo do dachu mi nie brakue.
jak dla mnie za te pieniadze wolalbym kupic zdecydowanie inne fotele, maja zero trzymania bocznego
kurde to co polećcie ??
Recaro z FN2:D. Też nie są tanie ale nadrabiają wyglądem(moim zdaniem niebo ładniejsze niż stołki z DC2)i fajnie sie w nich siedzi. Ja bynajmniej mam je w planach w swojej EJ6
ja nie jestem wysoki bo mam tylko 183.
No ładnie to co ja mam powiedzieć mierząc 175??;). Za kurdupla sie nie uważam bynajmniej:cool:
a ja mam takie pytanie, montował ktoś już fotele z Hondy CRZ do jajka? Ceny tych foteli są przyzwoite, a nie powiem, bardzo ładnie wyglądają i wygodnie się w nich siedzi, przymierzam się założyć takie na wiosnę.