Zobacz pełną wersję : Dostępność części do 1.5 VTEC.
Przymierzam się do zakupu Hondy 1.5 Vtec z silnikiem 114 KM w wersji 5. drzwiowej. Rocznik 99 lub 00. Słyszałem, że ta wersja nie była robiona na nasz rynek. Jak wygląda dostępność części do tego modelu na polskim rynku?
the.ghost.dog
15-09-07, 17:09
są...
Jak wygląda dostępność części do tego modelu na polskim rynku?
model jak kazdy inny, wszystko jest (ja zaopatruje sie w JC auto)
a do silnika i tak nic nie bedziesz kupowal, wiec po problemie
Przymierzam się do zakupu Hondy 1.5 Vtec z silnikiem 114 KM w wersji 5. drzwiowej. Rocznik 99 lub 00. Słyszałem, że ta wersja nie była robiona na nasz rynek. Jak wygląda dostępność części do tego modelu na polskim rynku?
lata '90 już dawno za nami :aloha:
Wprawdzie mam starszą wersje ale jeśli już coś potrzebuje do auta (a nie często sie to zdarza) to dostaje to z półki, ew. czekam jeden dzień, więc nie wiem w czym problem. Fakt, 1.5 nie były dostepne na polskim rynku ale to nie ma nic do rzeczy.
dobre sklepy,internet - do wyboru do koloru
gorzej z sondą lambda ale co bede straszył ;)
Witam
Hondzie z naszymi jednostkami(jak moja,Qby 1983 i jaką Ty chcesz kupić) nie były u nas dostępne ale to nie ma nic do rzeczy.Oryginałów i zamienników jest opór.Inna sprawa że aż tak często ich potrzebował nie będziesz :d :d .Gratulacje jeżeli chodzi o wybór :brawo2: .Ja nie żałuje-czytaj "jestem ku..wsko zadowolony :d :d Powodzenia w łowach
Slawkowski
17-09-07, 10:47
to mnie tez to cieszy :piwo2: :d
Jeszcze jedno pytanie, jak mają się blachy z tego rocznika? Przewiduje trzymać samochód pod chmurką i nie wiem ile on tak sobie postoi, zanim nie zacznie go coś zjadać. W chwili obecnej przesiadam sie właśnie z Toledo 95, którego powoli zaczyna mi ubywać :d
po lifcie podobno jest ocynk, ale faktycznie nie widzialem zardzewialej wersji po lifcie, w wersjach wczesniejszych problem wystepowal w nadkolach tylnych.
gorzej z sondą lambda ale co bede straszył ;)
nie strasz go bo chyba nie masz podstaw ;) my mamy sonde 4 zylowa :aloha: chodz tez nie wiem ile kosztuje :/
nie strasz go bo chyba nie masz podstaw ;) my mamy sonde 4 zylowa :aloha: chodz tez nie wiem ile kosztuje :/
to gratuluje - zaoszczedzacie na nowej 1000zł (tyle co do 1,5 90km) :)
po lifcie podobno jest ocynk, ale faktycznie nie widzialem zardzewialej wersji po lifcie, w wersjach wczesniejszych problem wystepowal w nadkolach tylnych.
Ojciec ma '97 po lifcie z PL salonu, od nowosci garazowana, i niestety mocno bierze w niej nadkola :( Wiec albo ocynk na niewiele sie zdal przy zasoleniu naszych drog, albo nie szedl w parze z liftem.
gnijące nadkola to standardowy standard w anglikach - chyba 98,99% tak - nic nadzwyczajnego,taki wypust :)