PDA

Zobacz pełną wersję : Czerwony dywan do EJ9

oskar020892
21-09-12, 01:15
Witam powoli chciałbym upiększać moje EJ9 i strasznie podoba mi się czerwony dywan.Szukałem trochę w dziale ''giełda'' ale nikt nic takiego nie oferuje dlatego też zauważyłem że z dostępnością tego dywanu jest troszkę słabo. Chciałbym zapytać czy ktoś ewentualnie zna jakieś przybliżone ceny nowych bądź używanych dywanów z EK9

Maciejj
21-09-12, 09:36
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=ek9+carpet&_sacat=0&_odkw=honda+civic+ek9+carpet&_osacat=0

oskar020892
21-09-12, 11:26
A masz może jakieś doświadczenia w kupowaniu z za oceanu, jak to mniej więcej się odbywa jakie koszta przesyłkę czy płaci się jakieś cła, ile by to mniej więcej wyszło za taki dywan z przesyłkami i cłami.

Maciejj
21-09-12, 12:59
Kupowalem grill do siebie, sam grill kosztowal ok 100zł przeliczajac, ogolnie wyszlo troche ponad 300 z przesylka i z cłami itp, wiec ogolnie sie nie oplaca, ale jesli bardzo chcesz cos miec, a w PL raczej tego nie znajdziesz to oczywiscie warto, zreszta mysle ze jak chcesz sie bawic w tuningi to raczej sie nie patrzy na to czy sie cos oplaca czy nie, najwyzej potem sprzedasz w polsce za podobna cene albo i wieksza z racji tego, ze u nas tego nie dostaniesz.

Infi
21-09-12, 13:56
Witam powoli chciałbym upiększać moje EJ9 i strasznie podoba mi się czerwony dywan.Szukałem trochę w dziale ''giełda'' ale nikt nic takiego nie oferuje dlatego też zauważyłem że z dostępnością tego dywanu jest troszkę słabo. Chciałbym zapytać czy ktoś ewentualnie zna jakieś przybliżone ceny nowych bądź używanych dywanów z EK9
idz do dobrego tapicera samochodowego i ci uszyje od podstaw,. tylko ciezko jest z wykladzina czysta czerwona samochodowa. ja placilem 300zeta za szycie i 200 za wykladzine.

oskar020892
21-09-12, 14:06
a możesz pokazać efekt tego tapicera jak teraz wygląda ten dywan??