Zobacz pełną wersję : Kierownica 5d
moja kierownica sie nieco wytarła , slyszałem ze te od V gen sa dużo lepsze . Czy ta kierownica podejdzie do 5d?
http://moto.allegro.pl/kierownica-czarna-honda-civic-92-95-3d-i2619622374.html
nie
slyszałem ze te od V gen sa dużo lepsze
Niby z czym?
Taniej i lepiej jest obszyć obecną. Dajesz 150zł i masz piękne nowe obszycie.
Ta z akcji jest w fatalnym stanie. Kup pokrowiec do obszycia z jednego kawałka skóry (30zł) i obszyj sobie. Ja tak zrobiłem. Bardzo łatwo się obszywa. Efekt pierwsza klasa.
JDMShop_pl
20-09-12, 17:23
Skąd jesteś? Bo mogę polecić Ci kilka fajnych adresów gdzie do 1590zł ładnie i solidnie obszyją Ci kierownicę,będzie wyglądać jak nowa. Ta z aukcji faktycznie nie prezentuje się najlepiej...
gdzie do 1590zł
No za tyle to nawet bym się przyczepił do nici która jest o 0.001mm za daleko od drugiej :D
makaveliooo
20-09-12, 21:46
No za tyle to nawet bym się przyczepił do nici która jest o 0.001mm za daleko od drugiej :D
szyta jest złotą nicią a skórka z bawolich jajek :D
Kierownica z V gena jest po prostu ładniejsza od tej z VI, ja wymieniłem na tą z V gen. i jest ok, naprawdę ładniej wygląda, i tylko tyle, nie jest lepsza, bo niby w czym ;D za cenę obszycia można znaleźć ładną kierownicę z Vgen.
a zmywal ktos kiedys z kierownicy lakier samochodowy zeby nie uszkodzić kierownicy ?
Dorikin1989
27-09-12, 06:54
A czemu masz na kierownicy lakier samochodowy? :eek:
A czemu masz na kierownicy lakier samochodowy?
Panie oszczędź wstydu ...nie chce się wypowiadać na ten temat :PP chce wiedzieć czym to zmyć , Nitro będzie za mocne nie ?
Dorikin1989
27-09-12, 11:58
Spróbuj rozpuszczalnikiem zwykłym albo benzyną, może pomoże :)