Zobacz pełną wersję : cup holder
Witam mam pytanie czy da się zamontować CUP holder i szeroką konsole jednocześnie bez kombinowania jakiegoś w ej ?
szeroka konsola to chyba tylko w V gen ;)
no v gen :P ale już sam sobie odpowiedziałem :P
tak:
https://www.google.pl/search?q=cup+holder+1+din&hl=pl&safe=off&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=O8ZgUIX0K4vGtAbb-IHQBQ&ved=0CCEQsAQ&biw=1920&bih=965
a ja mam pytanie bo nie mogę nic znaleśc czy do civic 5d hatchback z 97 roku 1,4 są dostępne jakieś cup holdery ??
a ja mam pytanie bo nie mogę nic znaleśc czy do civic 5d hatchback z 97 roku 1,4 są dostępne jakieś cup holdery ??
Sa, tylko kosztują majątek - 250zl za kawalek plastiku to przesada. Tak samo z podlokietnikami.
Co ty gadasz :p do angielki duzo tańsze są podłokietniki, za 250 zl to chyba nowy z ASO, a cup holder pasuje ten od integry w miejsce popielniczki :) Bo majac na mysli 5d hb to chyba masz na mysli angielke
Tak angielke w miejsce popielniczki a nie pod popielniczkę ?? no ale do Integry znaleźć też nie łatwo. Nie mam podłokietnika i nie chce montować więc szukam czegoś na w konsole
Co ty gadasz :p do angielki duzo tańsze są podłokietniki, za 250 zl to chyba nowy z ASO, a cup holder pasuje ten od integry w miejsce popielniczki :) Bo majac na mysli 5d hb to chyba masz na mysli angielke
Mialem na mysli ej9. Nie doczytalem, ze 5d. Fakt, do 5d jest duzo taniej.
Dokładnie nie wiem bo cupholder z integry jest płaski, gdzies to na forum było na pewno...
Tak znalazłem jak to zrobić w moim 5d nie jest źle tylko muszę dorwać jakoś tanio cup holder od dc2