Zobacz pełną wersję : Problem z tylnimi lampami. proszę o pomoc
Witam. Mam problem z tylnimi lampami. szukałem o tym na forum ale nie znalazłem. problem ten polega na tym ze leje mi się przez nie do środka .. chodzi o lampy w civicu hathback z 99 .. czy opłaca się osadzać te lampy na sylikonie czy coś w tym rodzaju ? prosze o pomoc i sugestie.. pozdr.
Możesz spróbować kupić nowe uszczelki pod lampy, może twoje daly już ciała, ewentualnie wyciąć je z jakiegoś podobnego materiału, ale według mnie nie ma co się bujać. Silikon przecież im nie zaszkodzi. Możesz je zdjąć i ładnie obsadzić na silikonie i nie będzie lecieć.
Dzieki wielkie ... przyczyną są chyba kanaliki którymi woda ma sciekać .. chyba są pozatykane... pozstaram sie je udroznic i zasylikonowac lampy :) temat chyba juz był na forum .. sory ze sie tak wylamalem.. pozdro.
POszukaj jeszcze na ten temat, bo wydaje mi się, że ktoś kiedyś pisał że silikon i samochód to złe połączenie - podobno korozje powoduje, czy jakoś tak. I aby używać jakiegoś do statków, ale nie pamiętam zbytnio, więc poszukaj, chyba na tym forum o tym było.