PDA

Zobacz pełną wersję : Rysa na boku auta

Matey
03-07-05, 12:58
Witam, mam maly problem bo jakis zazdrosny ku*as przerysowal mi bok w aucie, w niektorych miejscach do golej blachy :evil: Hmmm i nie wiem czym to teraz zamaskowac, jakas kredka? Doradzcie cos.

Pozdrawiam Matey

Rikoo
03-07-05, 13:01
jak masz Ac to jedz niech ci wyplaca za to i pomaluj furke cala :D
A jak nie ot jedz do jakiegos lakiernika moze cos doradzi wiesz jak niewidzimy zadnego zdjecia tego to trudno nam cos doradzic

LIO
03-07-05, 13:05
kredka nie pomoze. Predzej jak masz korektor ze swoim lakierem, a jak nie to dobrac lakier i kupic minimalnma ilosc, pedzelkiem zagruntowac ryse, a potem polerka, jak po lakierze.
Nie znam sie na lakierowaniu, ale taka moja rada, ze to chyba najtansze i najlepsze rozwiazanie w takim przypadku.

prz3mo
03-07-05, 13:06
Jak do gołej blachy to raczej zadna kredka czy TEMPO Ci nie pomoze.. :(
Niezbyt glebokie świeze rysy to i owszem. Mi np. Tempo pare takich zamaskowalo, ze starszymi i wiekszymi nie dalo sobie rady.. Poza tym nawet jesli uda sie jakimis pastami zamaskowac to po kolejnym myciu i tak moze byc je widac.. (ja tak mialem).

ps.
A takich skur... to bym powystrzelał...

Matey
03-07-05, 13:08
No ale AC to znizki poleca czy nie? Bo nie znam sie na tych sprawach. Jutro jakiegos lakiernika odwiedzic musze :| Albo sklep jakis lakierniczy...

Pozdro, pozdro

prz3mo
03-07-05, 13:10
No ale AC to znizki poleca czy nie? Bo nie znam sie na tych sprawach. Jutro jakiegos lakiernika odwiedzic musze :| Albo sklep jakis lakierniczy...

Pozdro, pozdro

A ile elementow jest porysowane? Wez pod uwage ze lakiernik bedzie malowal cały element, a to moga byc juz spore koszty...

Matey
03-07-05, 13:13
Drzwi przednieprawe i tylny blotnik prawy, wiem ze bedzie malowal caly element, podciagnal bym to pod auto casco, ale wlasnie sie boje ze ojcu znizki poleca.

emg
03-07-05, 13:31
zniżki polecą, a bez lakierowania całego elementu się nie obejdzie jak ma być dobrze