Zobacz pełną wersję : Rysa na boku auta
Witam, mam maly problem bo jakis zazdrosny ku*as przerysowal mi bok w aucie, w niektorych miejscach do golej blachy :evil: Hmmm i nie wiem czym to teraz zamaskowac, jakas kredka? Doradzcie cos.
Pozdrawiam Matey
jak masz Ac to jedz niech ci wyplaca za to i pomaluj furke cala :D
A jak nie ot jedz do jakiegos lakiernika moze cos doradzi wiesz jak niewidzimy zadnego zdjecia tego to trudno nam cos doradzic
kredka nie pomoze. Predzej jak masz korektor ze swoim lakierem, a jak nie to dobrac lakier i kupic minimalnma ilosc, pedzelkiem zagruntowac ryse, a potem polerka, jak po lakierze.
Nie znam sie na lakierowaniu, ale taka moja rada, ze to chyba najtansze i najlepsze rozwiazanie w takim przypadku.
Jak do gołej blachy to raczej zadna kredka czy TEMPO Ci nie pomoze.. :(
Niezbyt glebokie świeze rysy to i owszem. Mi np. Tempo pare takich zamaskowalo, ze starszymi i wiekszymi nie dalo sobie rady.. Poza tym nawet jesli uda sie jakimis pastami zamaskowac to po kolejnym myciu i tak moze byc je widac.. (ja tak mialem).
ps.
A takich skur... to bym powystrzelał...
No ale AC to znizki poleca czy nie? Bo nie znam sie na tych sprawach. Jutro jakiegos lakiernika odwiedzic musze :| Albo sklep jakis lakierniczy...
Pozdro, pozdro
No ale AC to znizki poleca czy nie? Bo nie znam sie na tych sprawach. Jutro jakiegos lakiernika odwiedzic musze :| Albo sklep jakis lakierniczy...
Pozdro, pozdro
A ile elementow jest porysowane? Wez pod uwage ze lakiernik bedzie malowal cały element, a to moga byc juz spore koszty...
Drzwi przednieprawe i tylny blotnik prawy, wiem ze bedzie malowal caly element, podciagnal bym to pod auto casco, ale wlasnie sie boje ze ojcu znizki poleca.
zniżki polecą, a bez lakierowania całego elementu się nie obejdzie jak ma być dobrze