Zobacz pełną wersję : stozek simota
witam czy w waszym em 2 jak ktos zakladal stozek simota cold air tez siedzi tak nisko ?? mechanik powiedzial dzisiaj ze jak wjade w kaluze i pociagnie wody to silnik do wywalenia i ze nie da sie tam jakos go zabezpieczyc co zrobic z nim wyzej go podniesc czy zostawic tak na kaluze uwazam jak jezdze nie mam pojecia co zrobic wiec doradzcie czy zostawic i jezdzic czy przerabiac jakos ;/
Stary, sądząc po nicku masz 21lat i zupełnie nie potrafisz się wysłowić w internecie. Zadnych kropek, przecinków - masakra to czytac. Nie dziw sie jak nikt ci nie bedzie odpisywal. Zanim zaczniesz nowy temat to sprawdz dokladnie forum, bo takie pytania sie powtarzaly. A jesli juz zakladasz to 1, a nie 5.
Tak CAI simoty jest nisko, wiec jak pociagnie wody to kiepsko. By temu zaradzic mozna zalozyc hydroshield (uzyj przycisku "szukaj"), a najlepiej na zime i pory deszczowe stosowac SRI, czyli krotki dolot.
pisze jak chce i nikt mi nie zabroni jak nie mial bys czasu to tez bys tak pisal
pisze jak chce i nikt mi nie zabroni jak nie mial bys czasu to tez bys tak pisal
Kaleczysz język z braku czasu........., dobre :D
Jak kaleczysz to i nie dziw się, że nie możesz otrzymać żadnej odpowiedzi. Krótka piłka - niestety :)
Nie masz czasu napisać po Polsku, a inni mają tracić czas na rozszyfrowanie twoich postów?
Mi sie nie chce i mam do tego prawo !! ! !one one ale wy macie rozszyfrowywac i udzielic pomocy , nie no niektorym to sie w tylku przewraca
i do WARN-a :)
co do wyslawiania sie:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta