Zobacz pełną wersję : Zaśllepka anteny spoon
Nie wiem czy odpowiednie miejsce jak nie to prosze o przeniesienie. Chciałbym aby w tym miejscu pisaly sie osoby, ktore były by zainteresowane REPLIKĄ zaślepki anteny Spoona. Nie byłby to oryginał ale idealna kopia w dużo lepszych pieniądzach ;) Oczywiście jest to czysto poglądowe bez żadnego składania ofert póki co. Jeśli zbierze się sensowna liczba chętnych to pojawią sie na sprzedaż ;)
Ja był bym zainteresowany o ile cena będzie odpowiednia.
Cena coś koło 50zl ale to jeszcze nie jest wiadome więc nie będe obiecywał. Kwestia jakie będzie zainteresowanie.
Też byłbym zainteresowany ;)
przebijam cie kolego przy 25zl od sztuki z czarnego laminatu. przy min 5 osobach lacznie
Nie oferuje laminatu tylko było by to z częściowo z żywicy ale szczegółów komponentu nie moge zdradzić. Jak kolega cos oferuje też to proponuje założyć inny temat i nie mieszać.
a czy to jest jakies ogloszenie?? skoro za taki *******nik chcesz 50zeta to oferuje to samo z zywicy epoxydowej i wierzchnia czarna warstwa za 25zl. wykonane przez ZONER-AT. :)
Dobra skoro tak chcesz to oferuj. Nie bede sie sprzeczał bo nie mam ciśnien na to. Jak stworzysz już to zamieść zdjęcie tej repliki ze wzorem spoona oczywiście bo diabelnie jestem ciekaw jak wyjdzie ;) Pzdr
Infi. Sprawdź proszę skrzynkę i odpowiedz na moje pw.
sorry za offtop, ale próbowałem już wszystkiego...
Infi daj znać co z tą zaślepką :D hehe :) Bo widze że temat się wykruszył
po zaslepki uderzac do ZONER AT on je robi.