PDA

Zobacz pełną wersję : Przedłużenie maski (Bad look)

ZURAWski
10-09-07, 17:03
Bad look
gdzie i za ile mozna to zrobić
cena bez lakierki _
i akierowaniem

dimo
10-09-07, 17:56
:ban: Wiesz to jest Twoj samochod, Twoja kasa, ale zastanow sie dobrze zanim to zrobisz :speszony: Mysle, ze 90% forumowiczow sie ze mna zgodzi, ze bad look to straszna wioska :djablek: Daje sobie reke uciac ze bedziesz zalowal jak zrobisz :/ Ale jezeli Cie nie przekonalem, to kazdy lepszy blacharz Ci to zrobi, najlepiej jak sam pojezdzisz i sie popytasz...
Poza tym to nie ten dzial, do takich spraw to bardziej STYLING :ban:

NFS
10-09-07, 18:02
ZURAWski,

generalnie na tym forum wszystko co nie jest JDM jest fuj;-)

OLO
10-09-07, 18:21
Każdy blacharz Ci to zrobi. Z ceną może być różnie, musiś pojeździć i popytać.

A tak wogóle to Ty chcesz tego bad looka z przodu czy z tyłu :aloha: Jak już bardzo chcesz takie coś to se brawki naklej... za tydzień Ci się znudzą to se odkleisz a tak to będą się musiały iskry sypać... Wogóle to daj se spokuj z tym człowieku :)

pzdr.

tomaall
10-09-07, 18:39
Bad look: http://usterki.hobby-elektronika.eu/otake.html :sciana: :ścianaaa:

Dareko87
10-09-07, 19:45
nie rob tego. będziesz tego zalowal pedzej czy pozniej ale bedziesz, civic to nie golf czy calibra. To twoj samochod zrobisz jak uważasz, ale przemysl to dobrze

Pozdr

the.ghost.dog
10-09-07, 19:49
raczej na regionalne sie nadaje chyba ze chcesz namiar na blacharza we wrocku... jak chcesz to pisz na pw ;) ... a tak poza tym to nie rób tego ;)

piotrstrojek
11-09-07, 12:22
Zobacz se...
http://moto.allegro.pl/item242053035_honda_civic_vti_b16a2_tuning.html

jak dla mnie szkoda kasy...

ZURAWski
11-09-07, 14:19
szkoda kasy:-]
ale jakie to są koszta?

NFS
11-09-07, 16:04
Nie ma co sie zastanawiać nad sensem bad looka. Dla mnie na przykład ambery są bez sensu. Wygladają jak wyjęte żywcem z lat '80.

Dareko87,
http://img.photobucket.com/albums/v497/grze/1-1.jpg
:aloha:

sorry, ale nie mogłem sie powstrzymac zeby nie zrobic offtopa :d

Dareko87
11-09-07, 17:18
NFS, hahah :aloha: :D

bydle
11-09-07, 22:41
Koszt ok 50-100 zl spawanie i wyrownanie i pozniej ok 250-300 szpachlowanie z malowaniem a do tego przydala by sie polerka jeszcze dobra zeby nie bylo widac roznicy odcienia to jakies 150-300 zl zalezy jaki rodzaj:)

Razem ok 500 do 600zl jezeli ma byc zrobione tak jak sie nalezy:)

A badlook nie jest zla rzecz tylko musi byc zaprojektowana z glowa i ksztaltem a nie wspawany kawalek blachy....;]

oldee
12-09-07, 01:46
moim zdaniem bad looki (slyszalem nazwe gay looki:)) to juz lekka przesada. to jest moje zdanie ale jezeli komus sie to podoba to jest jego decyzja a ja ja szanuje

rodzyneck
12-09-07, 14:27
oldee, gay looki to lampy a'la lexus, mylisz pojęcia :]

osik
12-09-07, 22:32

dla mnie JDM to "zabawa" dla dzieci [czyt. mamlasow na utrzymaniu rodzicow] dyrektorow i prezesow duzych firm,mieszkajacych w lansowanych willach,bo jak widze ceny czesci JDM to pikawa staje :/
Naprzyklad za korek od 100zł wzwyz...kwalek tworzywa... [aukcja zaczyna sie od tej kwoty]
http://img504.imageshack.us/img504/5752/oilcap1xc4.jpg
[nie obrazajac tych ,ktorzy siedza w pracy od 6 do 19 zeby zarobic wlasnymi rekami,choc takich malo]
Jak patrze na wieś-tuning to mnie mdli ale jak widze ambery to przypomina mi sie Polonez rocznik 84,albo serial "Zmiennicy" :lol: ....

Co do badlooka to nie jest taki zły jak jest gustownie zrobiony i pasuje do reszty zmodyfikowanego auta,tylko uwazaj na psy bo mozesz sie pozbyc dowodu.

bydle
13-09-07, 00:12

dla mnie JDM to "zabawa" dla dzieci [czyt. mamlasow na utrzymaniu rodzicow] dyrektorow i prezesow duzych firm,mieszkajacych w lansowanych willach,bo jak widze ceny czesci JDM to pikawa staje :/
Naprzyklad za korek od 100zł wzwyz...kwalek tworzywa... [aukcja zaczyna sie od tej kwoty]
Obrazek (http://img504.imageshack.us/img504/5752/oilcap1xc4.jpg)
[nie obrazajac tych ,ktorzy siedza w pracy od 6 do 19 zeby zarobic wlasnymi rekami,choc takich malo]
Jak patrze na wieś-tuning to mnie mdli ale jak widze ambery to przypomina mi sie Polonez rocznik 84,albo serial "Zmiennicy" :lol: ....

Co do badlooka to nie jest taki zły jak jest gustownie zrobiony i pasuje do reszty zmodyfikowanego auta,tylko uwazaj na psy bo mozesz sie pozbyc dowodu.

to wyglada tak jak bys zazdorscil tym ktorych na to stac...i wcale nie jest to po pierwsze zabawa a po drugie nie tylko dla "dzieci [czyt. mamlasow na utrzymaniu rodzicow] dyrektorow i prezesow duzych firm,mieszkajacych w lansowanych willach" bo ja nie zaliczam sie do zadnej z tej kategori i stac mnie na roznego rodzaju przerobki...przemysl jescze raz to co napisales

oldee
13-09-07, 00:18
oldee, gay looki to lampy a'la lexus, mylisz pojęcia :]

byc moze masz racje ale ja slyszalem ze pojecia gay looki uzywa sie na tak zwane brewki ze wzgledu na ironicznie brzmiaca nazwe w stosunku do bad lookow i z logicznego pinktu widzenia jest to bardziej prawdopodone

osik
13-09-07, 00:26
to wyglada tak jak bys zazdorscil tym ktorych na to stac...i wcale nie jest to po pierwsze zabawa a po drugie nie tylko dla "dzieci [czyt. mamlasow na utrzymaniu rodzicow] dyrektorow i prezesow duzych firm,mieszkajacych w lansowanych willach" bo ja nie zaliczam sie do zadnej z tej kategori i stac mnie na roznego rodzaju przerobki...przemysl jescze raz to co napisales

nie zazdroszcze tylko oceniam,a takich uwazam za frajerow :djobel:
czyli takich ktorych sponsoruja starzy
malo jest takich ludzi ktorzy zyja w bogatej rodzinie i nie baunsują po miescie w kozackim stylu
nie jest to zabawa i napisalem to w cudzysłowiu [czytaj dokladnie],myslalem ze zrozumisz
wiem,ze dla niektorych moze to byc zyciowa pasja itd
bardziej chce mi sie smiac wlasnie z takich "tata daj" niz tych co maja na aucie obciazenie okolo 50 Kg spowodowane dodatkowym ospoilerowaniem :lol:
jesli nie zaliczasz sie do tych na sponsoringu taty :lol: ani do tych co tyraja od rana do wieczora to chyba nie mieszkasz w Polsce albo... no wlasnie napisz lepiej bo nie chce mi sie bawic w Sherlock Holmesa,a sprobuje tak jak Ty przejsc na pasje JDM :aloha:

z tym lepiej na PW bo tu zaraz jakis admin mnie zjedzie ;)

ZURAWski
13-09-07, 14:43
Troszke zeszliśmy z tematu...

no_fear
13-09-07, 14:52
Troszke zeszliśmy z tematu...
no właśnie!
Kolega chce sobie zwieśniaczyć auto a Wy mu nie chcecie pomóc? co jest z wami?

ZURAWski podbij do kilku blacharzy/lakierników i więcej sie dowiesz niż tu...

powodzenia!

lakazs
13-09-07, 15:46
Hehe. Załóż temat, czy ktoś się nie zamieni na maski. Ty dasz serie, a no ci z bad lookiem. Myślę ze znajdziesz szybko kogoś co mu się juz to znudziło. A nuż trafisz w kolor.

BTW. Ja szukam kogoś kto się zamieni na sprężyny. Daje -50F/R TOKICO Springs za cos typu GT Cupline -40. Chce podnieść trochę auto.

ZURAWski
14-09-07, 09:48
Kazdy robi to co uwaza.
Jeżeli mówisz ze chce zwieśniaczyć autio to twój problem...
A bad look nie znudzi mi się, znudziły mi sie brewki.O nich mozna powiedziec ze są wiejskie

the.ghost.dog
14-09-07, 09:49
ZURAWski, ziom zobacz do działu giełda zamienię i masz po kłopocie...badlook na serie

http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=36099

sadam
14-09-07, 09:55
lakazs, pokaz mi foto jak twoje auto stoi bo ja mam tokico ale stoi mi za wysoko :)

the.ghost.dog
14-09-07, 09:59
osik, nie zaliczam sie do ludzi których nazywasz frajerami(ogolnie nie przelewa mi sie z kasą i jezdze serią choć chciałbym cos z tym zrobić), ale musze powiedziec ze w twojej wypowiedzi czuć że troche im zazdroscisz, a poza tym jakbys miał takie mozliwosci pewnie tez je bys wykorzystywał... nie oceniaj tak jednoznacznie... a co do jdm to jest pasja i tak jak kazda inna moze sie podobac albo nie... czy koles który kupuje drogie znaczki pocztowe i wydaje na kazdy wolny grosz jest tez frajerem? pomysl nastepnym razem bo nieciekawe swiadectwo sobie wystawiasz...(czytaj ktos mógłby pomyslec ze sam żeś frajer)

lakazs
14-09-07, 10:00
masz progresy ? czy liniówki ?

http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?p=123623&highlight=#123623

Ale musze zrobic Ci fotki nowe, zle tutaj to widac.

Po za tym jedna strona jest niżej w stosunku do drugiej (od kierowcy). Tak na oko o grubość 1 palca.
Nie wiem czemu tak jest w tych Hondach.

osik
17-09-07, 17:50
nie zaliczam sie do ludzi których nazywasz frajerami(ogolnie nie przelewa mi sie z kasą i jezdze serią choć chciałbym cos z tym zrobić)
no to zdecyduj sie czy cie stac czy nie bo w poprzednim poscie pisales ,ze stać,a tutaj ze nie stac ,to juz wkoncu nie wiem o co ci chodzi :lol:

ale musze powiedziec ze w twojej wypowiedzi czuć że troche im zazdroscisz, a poza tym jakbys miał takie mozliwosci pewnie tez je bys wykorzystywał... nie oceniaj tak jednoznacznie...
nie chce mi sie tlumaczyc po raz setny....na szczescie jest cos takiego jak kopiuj/wklej...

nie zazdroszcze tylko oceniam,a takich uwazam za frajerow
czyli takich ktorych sponsoruja starzy
malo jest takich ludzi ktorzy zyja w bogatej rodzinie i nie baunsują po miescie w kozackim stylu

a co do jdm to jest pasja i tak jak kazda inna moze sie podobac albo nie... czy koles który kupuje drogie znaczki pocztowe i wydaje na kazdy wolny grosz jest tez frajerem? pomysl nastepnym razem bo nieciekawe swiadectwo sobie wystawiasz...

Ameryki nie odkryles
napisalem ci to ...w poscie na poprzedniej stronie to nie kseruj moich złotych myśli :d

(czytaj ktos mógłby pomyslec ze sam żeś frajer)
jak czytam twoje posty to mi sie zdaje ze masz fefnascie lat :/ i jestes wlasnie takim rozpieszczonym mamlasem

ZURAWski
17-09-07, 19:45
spokój dziewczyny :piwo2: