Zobacz pełną wersję : Witam
karolzales
10-09-12, 16:35
Witam.,
Obecnie mam zamontowany D15 z3 w garażu czeka już d15z6 z ssący i wtryskami miałem założyć ten komplet i uruchomić to na ecu p1g z d15z3. Trochę poczytałem i zastanawiam się nad włożeniem wtryskiwaczy z b18c4 i kompa p28 tylko nie wiem jak to będzie wszystko pasowało. Są jakieś różnice we wtyczkach wtryskiwaczy obd1 a obd2 w d15z3 i w d15z6 są po dwa piny wyglądaj podobnie :confused:
karolzales
03-04-13, 18:58
Witam.,
Obecnie mam zamontowany D15 z3 w garażu czeka już d15z6 z ssący i wtryskami miałem założyć ten komplet i uruchomić to na ecu p1g z d15z3. Trochę poczytałem i zastanawiam się nad włożeniem wtryskiwaczy z b18c4 i kompa p28 tylko nie wiem jak to będzie wszystko pasowało. Są jakieś różnice we wtyczkach wtryskiwaczy obd1 a obd2 w d15z3 i w d15z6 są po dwa piny wyglądaj podobnie :confused: doradzi ktoś
primo zmień temat bo jak z dupy wyciągnięty
sekundo ssący przełożyc możesz odrazu, pod warunkiem ze bez listwy wtryskowej- zostaje sama
tam jakieś następne to na kompie z d15z3 uruchomisz to bez konieczności strojenia
kolejne znowu to na co Ci te wtryski jak wydajnościowo d15z3 masz takie same czyli 240 cc
kompa p28 bez strojenia nie wkladaj bo tylko pogorszysz sprawe, wąskopasmowa sąda lambda prawdziwy vtec, jest sporo rzeczy do roboty a ile bys nie włożył to i tak głowica Cie trzyma i jej wąskie kanały
wtryskiwacze z d15z6 są 190 i nie nadaja sie tu nigdzie
karolzales
04-04-13, 09:02
przepraszam za temat . listwę i wtryski przełożę z z 3 a co z kompem nie będzie ucinał obrotów zbyt nisko ? ma trochę inne mapy jak z6 i dlatego myślałem o p28 bo da rade go wystroić bez przerabiania wiązki, jeszcze ma takie pytanie związane z czujnikiem temperatury powietrza w kolektorze ssącym nie będzie szwankował jak go przeniosę w rurę dolotową przy samej przepustnicy, jaką byś jeszcze polecił skrzynie do z6
karolzales
09-04-13, 08:53
temat do usunięcia