Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : mocne pomarańczowe podświetlenie zegarów EJ9

bukos
10-09-12, 07:14
Na wstępie sory jeśli powielam tematy. Tak wiem jest tu masa tematów o licznikach, zegarach. Dużą ich część przeczytałem ale niestety nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytania.

Prawdopodobnie znalazłem linki do tego co mnie interesuje w jakimś temacie, już nie przytocze ale były tam zebrane wszystkie zegary, oraz linki do modyfikacji na nich i tu zonk linki nie działają bo chyba forum ma jakieś archiwalne tematy?, czy też przechodziło na nowy serwer ?linki do tych tematów są nieaktualne

mam seryjne zegary w civic VI gen. Nie chcę żadnych indiglo, moman itp. z uwagi na niebieskie podświetlenie, tak wiem zielone i seledynowe i chyba białe tez możliwe, zresztą na allegro widziałem. Sęk w tym że podobają mi się pomarańczowe, u niektórych kolegów zauważyłem że są pomarańczowe ale takie żywsze te kolory, mocniejsze

Jak uzyskać taki efekt ? listwa ? zamiast żarówek, diody ? listwy RGB ?
i drugie pytanie czy po pomalowaniu wskazówek na pomarańczowy kolor faktycznie mogą być przekłamania ?

z góry dzięki za odpowiedź, ewentualnie działające linki.

probestic
10-09-12, 07:19
Przeczytałeś dużą cześć, a swój temat zamieszczasz w zupełnie złym dziale ?
Żart.

bukos
10-09-12, 09:18
faktycznie pochrzaniły mi się działy, z góry sory. Jeśli to możliwe to prosiłbym moderatora o przeniesie.