Zobacz pełną wersję : Jaki stożek i jaki dolot ???
Niedlugo chce zakupic do swojej Hondziny stozek i dolot.
Silnik to d14a4 i zastanawiam sie co wybrac...? Jezeli chodzi o stozek to kupie Simota lub K&N. Gorzej z dolotem bo nie wiem czy kupic cos z allegro dedykowanego czy lepiej cos pokombinowac zeby stozek byl jak najdalej od komory silnika...
Doradzcie mi co zrobic co kupic bo chce zeby byl jakis efekt a nie chce zmarnowac pieniedzy. Budzet na ta operacje to max 300 zl
Pozdro
zamiast takich pierdół kup lepiej np. opony na zimę
skolopendra
09-09-07, 20:03
stozek i dolot.
a po co??
wszystko masz w tym temacie ...................................... :bicie:
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=18819&postdays=0&postorder=asc&start=0
A może ty zamiast jeździć Hondą, przesiądziesz się do malucha ?? !!
Kolega pytał o dolot, a ty piszesz jakieś bzdety, nikogo nie obchodzi co sądzisz na temat stożka.
...a mnie wlasnie interesuje teoria majsterusa nt. dolotu i stozka, bo byc moze wyglupilem sie montujac to u siebie :speszony:
boze znowu ty... po co znowu sie wcinasz jak nie masz nic do powiedzenia ?? moze kolega CPUNO opony zimowe juz ma i kupno storzka uznal za kolejny etap modyfikacji.
..a mnie wlasnie interesuje teoria majsterusa nt. dolotu i stozka, bo byc moze wyglupilem sie montujac to u siebie :speszony:
interesuje cie ?? a widzisz zeby majser chcial cos powiedzec ??
rozumiem ze masz takowy zainstalowany, i co nie widzisz roznicy ?? jesli nie to moze kupiles kiepski storzek...
a po za tym to temat ten chyba nie powinien sie tu znalesc, bo byl juz poruszany miliony razy :bicie:
ludzie na tym forum naprawde jest duuuuzzzzzo informacji, zadko kiedy trzeba zakladac nowy watek. wiec najpierw :szukaj:
dodam tylko ze u siebie mam K&N
ej kolego, spokojna glowa o moje oponki !!! Mam dwa komplety zimowek wiec ten problem nie powinien spedzac Ci snu z powiek
..a mnie wlasnie interesuje teoria majsterusa nt. dolotu i stozka, bo byc moze wyglupilem sie montujac to u siebie :speszony:
interesuje cie ?? a widzisz zeby majser chcial cos powiedzec ??
rozumiem ze masz takowy zainstalowany, i co nie widzisz roznicy ?? jesli nie to moze kupiles kiepski storzek...
...po pierwsze stoŻek, a po drugie nie zrozumiales mnie. montujac stożek i dolot wiedzialem czego chce i czego sie spodziewac po takim montazu i tu nie chodzi o moje zadowolenie, czy tez jego brak. tutaj interesuje mnie opinia jak mniemam, niezadowolonego uzytkownika takiego moda. jestem po prostu ciekaw na podstawie czego, jakich odczuc wystawia taka, a nie inna opinie
...ot tyle
a mnie wlasnie interesuje teoria majsterusa
Proszę,oto ona:
kup lepiej np. opony na zimę
Doradzcie mi co zrobic co kupic bo chce zeby byl jakis efekt a nie chce zmarnowac pieniedzy. Budzet na ta operacje to max 300 zl
polecam studiowanie tematu który podał kolega:
wszystko masz w tym temacie ...................................... :bicie:
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=18819&postdays=0&postorder=asc&start=0
oraz ewentualne pytania prosze zadwac w tym temacie.
a dla kolegi MAJSTERUS słowne ostrzeżenie-nastepnym razem bedzie warn...