Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zgubione kluczyki

mayday-82
05-09-12, 16:03
Witam
Mam taki problem zgineły mi jedyne kluczyki z immobilserem i zostały mi tylko bez a jak wiadomo bez immo auta nie uruchomie co w takiej sytuacji można zrobić gdzie sie udać nie wiem jakieś sugestie???

SCKAPE
06-09-12, 01:04
Miałem podobną sytacje z renówką - poszedłem do salonu reno z dokumentami od auta, poszukali w sieci i mi dorobili.
Z kolei moja mama (ma Rover-a) pojechała na wesele w poprzedni piątek, po wszystkim imo zablokował jej auto nie mogła odpalić.. zciągneła lawetą do jakiegoś warsztatu w Szczecinie i miala opcje albo gościu jej dorobi nowe kluczyki (80zł sztuka) albo jak to nie to to odłączy imo - skończyło sie na dorobienu 2 nowych kluczyków i nie był to jakiś markowy warsztat Rovera.
Ja z kolei od czasu do czasu zakładam moduły do żaluzji antywłamaniowych do obsługi z pilota - i ,,zaprogramowanie,, dodatkowych pilotów do danego modułu jest banalnie proste - więc przypuszczam, że z imo może być podobnie i fachowiec powinien temat ogarnąć.

Tyle ile mogę ci zasugerować - albo skocz do HONDY albo poszukaj w okolicy jakichś samochodowych ślusarzy, nawet jesli nie mogą czegoś takiego zrobić to może choć dadzą ci namiary na kogoś.