Zobacz pełną wersję : KONI KIT 1150
Witam co sądzicie o zawieszeniu KONI KIT 1150? chcę takie kupić i potrzebuje porady czy warto?
jest to pelny gwint jak masz kaske to czemu nie ale bynajmniej tak sadze ze na poczatku bedziesz sienim bawil a potem juz nie wiec moze lepiej jak wiekszosc zakup 1130
a jak gwint to może D2? 2780 pln, lub kit koni 1130 za 1850 pln, różnica jest nie tylko w cenie ...
może coś wiecej na temat D2? dlaczego? "róznica jest nie tylko w cenie" to znaczy ?
[ Dodano: Pią 07 Wrz, 2007 ]
czy 1150 będzie sztywniejszy od 1130? albo jaki gwint kupić najlepiej żeby był naprawdę sztywny?
kit 1130 to amorek z regulacja twardości i sprężyna i tyle, gwint to gwint :d
co do D2 bardzo duzo osób jeździ i w drifcie czy dragu i autami na codzień i bardzo sobie je chwalą więc, po co przepłacać?
więc, po co przepłacać? Dosia? :D
Ja mam 1150 prawie skrecony na max. Co to znaczy czy warto? Zalezy czego oczekujesz. Jesli chcesz mocno furke obnizyc i miec wiekszy wplyw na ustawienie to mozesz brac 1150. W przypadku 1130 jak usiadzie tak usiadzie i nic nie zrobisz. Zasadniczo u mnie jest twardo, przy amorkach odkreconych ma max. Przy obnizeniu rzedu 75/70 i jeszcze przy skreconych na max amorach to juz dla mnie jest zbyt meczace. Co do D2 to bodajze masz gorne mocowania w komplecie. W Koni tego niestety nie ma.
a jesteś zadowolony z tego zawieszenia?
Moze troche za twardy jak dla mnie, ale to kwestia indywidualna. Nastepnym razem bym wzial D2. Jak pisalem, D2 ma gorne mocowanie, przez co nie paprzesz sie az tak przy montazu/demontazu.